1:2
(1:0)
75. P. Mach
83. D. Kroc (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást loupil v Liticích a odpoutal se z posledního místa tabulky


Branky


29. O. Kollros - 75. P. Mach , 83. D. Kroc (p.)
0

Fotbalisté Spartaku Chrást vítězí v letošní sezóně městského přeboru Plzně jen venku. Tentokrát otočili po přestávce zápas s béčkem Litic a opustili chvost tabulky soutěže. Utkání rozhodla penalta v jeho závěru, která domácí tým hodně rozzlobila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diktovaly tempo hry Litice, proměnily však jedinou šanci

Litice vstoupily do zápasu velmi aktivně a od úvodních minut poslední tým tabulky zatlačily. Chrást se jen bránil a odkopával míče co nejdále od své šestnáctky. Hostující obrana ale polevila až ve 29. minutě, kdy se prosadil Ondřej Koloros, který poslal Litice B do vedení. Domácí si ve zbytku úvodního dějství vypracovali ještě další dvě zajímavé příležitosti, které však zůstaly neproměněny.

Chrást ve druhém poločase otočil skóre, domácí cítili křivdu

Po přestávce se domácí zatáhli a Spartak měl najednou na hřišti mnohem více prostoru. Postupem času to stále více vypadalo, že je jen otázkou času, kdy se hostům podaří vyrovnat a tak se také stalo. V 75. minutě potrestal litickou pasivitu Pavel Mach - 1:1. Domácí poté trochu ožili a v krátkém sledu se dostali do dvou zajímavých palebných pozic. Balón však v obou případech skončil nad břevnem. V 82. minutě pak přišla situace, která Litice hodně rozhněvala. Rozhodčí totiž nařídil po zákroku jejich kapitána Pavla Vacka v šestnáctce pokutový kop, jenž se podle jejich názoru pískat neměl a Vacek byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen. Nařízenou penaltu Daniel Kroc proměnil a nasměroval tak Chrást k důležité výhře. Domácí se v závěru už nedokázali přes pocit křivdy přenést a proti defenzivě soupeře již nic velkého nevymysleli.

 

Chrást si připsal druhé vítězství v sezóně a zajímavé je, že v obou případech se radoval na hřištích soupeřů. Po výhře v Dýšině ve 4. kole obral také Litice B.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): „V prvním poločase jsme mužstvo Chrástu vůbec k ničemu nepustili. Dali jsme gól a ještě měli další dvě šance, které jsme bohužel neproměnili. O přestávce jsme hráče nabádali, aby nepodlehli sebeuspokojení, protože v prvním kole jsme totéž absolvovali s Hradištěm. Tam jsme soupeře v první půli suverénně převálcovali a ve druhé dostali čtyři góly. Kluci začali hrát profesorský fotbal, bez aktivity. Po jejich vyrovnání jsme měli ještě dvě takové pološance, kdy jsme přestřelili bránu a pak dostali gól z penalty, kterou vymyslel rozhodčí. I hráči Chrástu se divili, jak je možné, že to rozhodčí písknul. Trošku jsme čekali, že to sportovně zakopnou, ale bohužel ji proměnili. Pak už jsme nebyli schopni nic vymyslet. Všichni byli ukřivděni a více méně se to tam jen snažili dokopat.“




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Forman [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] (67. P. Jareš [-] ) , J. Krejčí [-] , J. Tesař [-] , M. Duna [-] (59. J. Krejcar [-] ) , P. Vacek [-] , J. Tykvart [-] , V. Švábek [-] (81. V. Liška [-] ) , L. Fořt [-] (76. F. Vajskebr [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Bečka [-] (90. J. Duspiva [-] ) , J. Šuster [-] , P. Mach [-] , D. Kroc [-] , T. Doležal [-] , P. Bruj [-] , M. Holeček [-] , M. Bórik [-] (78. V. Černý [-] ) , D. Tupý [-] , M. Brýla [-]

ŽK: 66. J. Tesař , 77. J. Krejcar , 82. P. Vacek , 90. L. Kindl , 90. J. Tykvart - 9. D. Kroc , 61. J. Šuster , 66. T. Doležal . ČK: P. Vacek .
Hráči zápasu: P. Mach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIČAN Jan - KOMÍNEK Jiří, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.