Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy zvítězily v Radnicích díky skvělému druhému poločasu


Branky


0

Chvíli po změně stran se hosté dvakrát trefili v rozmezí jedné minuty. Rozhodující branku si ale nechali až na 89. minutu, kdy se prosadil Lauko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel domácím, když v 6.min. po přihrávce od Melicha vstřelil úvodní gól Polášek. Domácí po vstřelené brance nechávali více iniciativy hostům, které měli celou řadu standardních příležitostí, které však nedokázali využít a poločas tak skončil výhrou domácích 1:0.

 

Do druhé půle vstoupili  lépe hosté a hned v 48. min. po rohu Jílek hlavou vyrovnal na 1:1. V následující minutě hostující Randa po standardní situaci poslal Plasy do vedení 1:2. Radnice dokázali vyrovnat brankou Poláška po přihrávce od Habra v 63.min. V 75.min. měli Plasy brankovou příležitost,ale střela minula branku domácích.Rozhodnout mohl v 80.min. Habr, ale trefil jen brankáře hostů.

 

Závěr utkání byl hektický. V 86.min. byli vyloučeni po vzájemné potyčce radnický Cozl a hráč Plas Jílek. V 89.min.  vstřelil po rychlé akci branku Lauko a Plasy vyhráli 3:2. V poslední minutě byl za nesportovní chování vyloučen hráč Plas Skuhrovec.

 

Autor: David Fuksa



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
David Fuksa, vedoucí: V tomto utkání Radnice po dobrém vstupu do zápasu předvedly velmi špatný výkon, hrály zbytečně komplikovaně s řadou nepřesných přihrávek, hráči dělali individuální chyby a ztratili tak důležité body se soupeřem, který byl určitě k poražení.




Sestavy


TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - M. Krč [-] , D. Krč [-] (47. T. Richter [-] ) , V. Melich [-] - D. Fencl [-] , F. Polášek [-] , J. Cozl [-] , L. Paleček [-] , J. Esterka [-] - M. Habr [-] , M. Bělohlávek [-] (57. D. Rýdl [-] )

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Skuhrovec [-] (46. M. Špelina [-] ) , S. Randa [-] , M. Országh [-] , P. Ryšica [-] , D. Koudele [-] , J. Lauko [-] , Z. Jaroš [-] , P. Jílek [-] , D. Pochobradský [-] , J. Jakeš [-] (46. J. Skuhrovec [-] )

ŽK: 36. L. Paleček , 55. V. Melich , 66. J. Esterka , 70. T. Richter - 53. D. Koudele , 60. S. Randa . ČK: 86. J. Cozl - 86. P. Jílek , 90. J. Skuhrovec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - MELICHAR Vladimír (N), KOUDELE Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.