Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová si v úvodním vystoupení snadno poradila s Přílukami


Branky


0

Na Mladcovou přijely v parném sobotním létu nedaleké Příluky. Favoritem byl domácí tým, který nakonec o své výhře rozhodl již v první půli, kterou vyhrál o čtyři branky. Dvakrát se trefil nestárnoucí exligový kanonýr Jirka Jaroš, to samé zopakovala nová akvizice Ivo Lošťák a jednu trefu přidal zkušený Zetek. Hosté se nakonec branky nedočkali a odjíždějí z Mladcové s pětibrankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

Úvodní zápas nové sezóny jsme rozhodli již v prvním poločase. V 7.min. se v pokutovém území uvolnil Luděk Lošťák, jeho střela sice trefila Jirku Jaroše, ale odražený míč dloubl nechytatelně přes gólmana Tomáš Zetek. Ne druhé straně střílel osamocený hostující  hráč po křížném centru naštěstí vedle. Neuběhla ještě ani první čtvrthodina a po hezké kombinaci Ludi Lošťáka se zakončujícím Jirkou Jarošem jsme vedli o dvě branky. Tři minuty nato vysunul Zbyněk Vlček Luďu Lošťáka, ten ale tentokrát na hostujícího gólmana nevyzrál. Ve 20.min. se však tentýž hráč dostal po hezkém obloučku na hraně ofsajdu za obranu, nezištně nahrál nabíhajícímu Jirkovi Jarošovi a bylo to 3:0. O pět minut později mohla kombinace těchto dvou hráčů vyvrcholit hattrickem, skákavý centr po Luďově úniku po levém křídle ale Jirka nestihl dobře trefit a gólman hostí míč kryl. Do konce první půle stály k zaznamenání ještě dvě naše akce po rohových kopech. Ve 41. min. zakončoval Michal Kraváček, ale míč se od břevna odrazil na brankovou čáru, za dvě minuty se po dalším rohu připomněl mladší z bratrů Lošťáků, když Michal Blažek odražený míč nejprve minul, ale pak nalil do běhu Ivošovi Lošťákovi a ten zakončil přesně a bylo to již 4:0.

Mladcová přidala ve druhé půli další branku

Druhá půle již pak byla o něco vyrovnanější, několikrát zahrozili i hosté. V 51. min. Jirka Jaroš vystihl malou domů, sám před gólmanem šperkoval situaci kličkou, pak nahrával Zbyňkovi Vlčkovi, ale jeho zakončení už stihli hosté zablokovat. V 55.min. střílel nový trenér hostí Zdeňa Julina a tečovaný míč dorážel hostující útočník vedle. Za pět minut pak dokonce hosté trefili po rychlém kontru z úhlu tyč. Hned z protiútoku dostal dlouhý balón do běhu David Vaněk, po jeho přihrávce na druhou stranu střílel Zbyněk Vlček jen slabě, ale akce pokračovala a Luďa Lošťák vybídl k dalšímu zakončení svého bratra Ivoše, který uzavřel skóre zápasu přízemní střelou k tyči a domácí vedli již o pět branek. Do konce zápasu pak ještě na obou stranách proběhly dvě významnější akce, skóre se již ale neměnilo. Mladcová si tak připsala jasnou výhru, pro trenéra Příluk Zdenka Julinu byl jeho návrat na Mladcovou poněkud trpký.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Jiří Jaroš, hráč: V sobotu se na úvod sezony potkaly dva týmy z různých konců Zlína. Za mužstvo Příluk nastoupil bývalý hráč a trenér Mladcové Zdeněk Julina, v dresu domácích se objevil expřílucký Zdeněk Baggio Vlček a rodina Lošťáků. Úvod zápasu jednoznačně vyšel domácím. Již v 7.minutě se svoji typickou střelou bodlem prosadil Tomáš Zetek. Ve 14. a 20.minutě načal svůj letošní střelecký účet kanonýr Jiří Jaroš dvěma góly. Hosté se do šancí dostávali sporadicky a branku domácích ohrožovali spíše z přímých kopů. Mladcovští ovládali hru a neproměnili několik dalších šancí. Zejména dvě tutovky Kraváčka volaly po gólech. I tak se šlo do kabin za stavu 4:0, kdy se poprvé v novém dresu představil nechytatelnou bombou do šibenice Ivoš Lošťák. Ve druhém poločase úroveň hry polevila, částečně kvůli horku, částečně střídáním. Pátý gól domácích zaznamenal po bratrské spolupráci opět Ivoš Lošták, třetí asistenci si připsal Luďa Lošťák mladší. Posledních třicet minut se dohrávalo už jen z povinnosti a možná i na žízeň.

FK Příluky
Zdeněk Julina, trenér:



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - D. Vaněk [-] , Z. Vlček [-] , J. Jaroš [-] (61. J. Beránek [-] ) , T. Zetek [-] (46. M. Vyvlečka [-] ) , J. Brhel [-] , L. Lošťák [-] , I. Lošťák [-] , M. Blažek [-] , M. Kraváček [-] , M. Dlabač [-] (43. P. Venený [-] )

FK Příluky
D. Bakala [-] - D. Frolek [-] , M. Prokop [-] , D. Mezírka [-] (46. M. Zahradnický [-] ) , L. Adamík [-] , R. Machač [-] , Z. Julina [-] , J. Kotík [-] (74. P. Žikovský [-] ) , M. Dujsík [-] , P. Pinkas [-] (84. J. Strachoň [-] ) , P. Čelůstka [-]

ŽK: 39. I. Lošťák , 84. L. Lošťák - 81. P. Žikovský .
Hráči zápasu: I. Lošťák , J. Jaroš - Z. Julina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIČKAL Karel - ZUBEK Radim, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku