Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín přejel Nedvědici


Branky


0

V Měříně se odehrál pohodový zápas pro domácí, kteří Nedvědici uštědřili nepopulárního "bůra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souček otevřel skóre

V 9.kole přivítal Měřín na svém hřišti hosty z Nedvědice. Jednalo se o souboj sousedů ze středu tabulky.

 

Fotbalisté Jiskry se pustili do soupeře aktivně s odhodláním odčinit nepovedený zápas v Bíteši. Hosté přijeli spíše diskutovat s rozhodčím. Po jedné z jejich verbálních diskuzích se sudím byl odpískán nepřímý kop směrem k jejich brance, který rozehrál Vít Procházka. Přetažený centr doputoval až na hlavu Michala Matouška, který vrátil balón před branku, kde nabíhal Milan Souček, který otevřel skóre - 1:0. Hned v 6. minutě se dostal do šance opět Souček, tentokrát hlavou přestřelil. Po deseti minutách poprvé zahrozili i hosté z Nedvědice. Chvilku poté byl Měřín donucen k prvnímu střídání, když si obnovil zranění David Polák. Poté se dostali do hry hosté. Následovala série rohových kopů u branky Měřína. Díky organizované obraně a zákrokům brankáře Hladíka zůstával stav na světelné tabuli nezměněn. Hra se dostala do fáze, kdy se bojovalo o střed hřiště. Když už se oba týmy soustředili na poklidné dohrání první půle, zjevil se v šestnáctce Nedvědice nikým nehlídaný Tomáš Bublán, ke kterému se dostal odražený balón a svoji slabší levou nohou uklidnil domácí - 2:0.

Domácí navyšovali vedení

Do druhé půlky nastoupil Měřín opět aktivněji. Soustředěná obrana domácích vedená Martinem Koldou nepouštěla hosty takřka do žádných šancí. A když už si jednou vybrala slabší chvilku, stál v bráně připravený Hladík. V 53. minutě rozehrával rohový kop Měřína Vít Procházka. Přesným nákopem našel hlavu Šoukala, který si nejdřív narazil o hostujícího gólmana a poté uklidil míč do brány - 3:0. Trenéři domácích poté poslali na hřiště další čerstvou sílu. Ta v osobě Tomáše Lázničky, přesně podle pokynů trenérského tandemu, začala dělat vítr po levé straně hřiště. Soustavným zaměstnáváním již tak unavené obrany Nedvědice donutil k chybě jednoho z obránců, našel na hranici šestnáctky volného Víta Procházku, který chytrou technickou střelou upravil skóre na 4:0. Když už se zápas schyloval ke svému konci, letěl do nedvědické šestnáctky další centr. Ač hosté zahráli ukázkový ofsajd systém, zapomněli za svými zády na nabíhajícího Lázničku, který se neukvapil a našel svou přihrávkou nabíhajícího Berana, který uzavřel účet zápasu - 5:0.

 

Měřín v příštím kole hraje znovu doma, a to s Rokytnicí. Nedvědice přivítá Luka nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Ač jsme minulý týden předváděli daleko pohlednější fotbal, lepší kombinaci, odjeli jsme bez bodu. Dnes náš výkon nebyl tak pohledný, za to jsme byli stoprocentní v proměňování šancí. Jelikož se fotbal hraje na góly, musím být s dneškem nadmíru spokojený. Věděli jsme navíc, že nás čekají dva zápasy v domácím prostředí, které musíme zvládnout. Polovinu máme splněnou a teď se budeme soustředit na polovinu druhou. V závěru chci poděkovat klukům za bojovnost ve chvílích, kdy se zrovna nedaří. Můj dík patří i střídajícím hráčům, kteří vnesli na hřiště novou energii a zápas rozhodli.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Zápas byl z naší strany zcela v opačném duchu než předchozí utkání s Velkým Beranovem. Dělali jsme spoustu chyb v rozehrávce, nebyli jsme schopni delší dobu úspěšně kombinovat. Měřín udeřil hned v úvodu. Druhý gól jsme dostali do šatny. Po třetí brance v 53. minutě bylo rozhodnuto. Zbytek zápasu měl Měřín ve svých rukou.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - T. Kuřátko [-] (46. J. Šoukal [-] ) , M. Kožený [-] (72. T. Láznička [-] ) , D. Polák [-] (16. M. Kolda [-] ) , L. Doležal [-] , D. Jonáš [-] , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-]

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - Z. Prudký [-] (58. D. Mareš [-] ) , R. Šikula [-] , M. Vašíček [-] , M. Havlíček [-] , J. Doušek [-] (27. D. Bracek [-] ) , J. Burýšek [-] (36. F. Škutchan [-] ) , J. Veselský [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , L. Jirásek [-]

ŽK: 45. M. Kožený , 84. L. Doležal - 16. Z. Prudký .
Hráči zápasu: M. Souček , D. Jonáš , T. Bublán .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SLIŽ Emil - TERBER Ondřej, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.