Nedvědice porazila Velký Beranov


Branky


0

Nedvědice utnula vítěznou šňůru Velkého Beranova a potřetí v řadě doma vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o tři branky

Nedvědice v předešlém kole vyválčila bod ve Velké Bíteši a ten chtěla doma potvrdit. Velký Beranov je ve velké formě, což v minulém kole pocítily Hartvíkovice.

 

Do zápasu domácí vstoupili ve velkém stylu, když hned od první minuty velice jednoduše přehrávali obranu Velkého Beranova. Ve 4. minutě zahrál rohový kop Filip Škutchan, který si srazil do branky hostující obránce Patrik Zadražil - 1:0. Hned v 9. minutě vedli domácí již o dva góly, když dostal míč na úroveň penalty Roman Šikula, výborně se zorientoval a uklidil míč na vzdálenější tyč - 2:0. I po druhém gólu se Nedvědice dostávala do dalších vyložených gólových příležitosti, které však nevyužila. Třetí zásah přišel až v závěru prvního poločasu. Po rychlé akci se z pravé strany řítil na hostujícího brankaře Zdeněk Prudký, které ještě předložil míč Filipu Škutchanovi a ten stanovil poločasově skóre na 3:0.

Drama ve druhé půli

Ihned po změně stran se domácí ocitli v další šanci. Vojtěch Štefka po rohovém kopu nejprve trefil hlavou břevno, od něhož se míč pravděpodobně dostal za brankovou čáru, nicméně žádný z rozhodčích to nezaregistroval, proto se skóre neměnilo. Následně domácí začali dělat chyby, což znamenalo snížení hostů nejprve v 56. minutě a poté 61. minutě, kdy se trefili Dominik Miška a Rostislav Kittler - 3:2. V 73. minutě však Jakub Doušek z velkého vápna přízemní střelou k tyči zvýšil na 4:2 a domácí pohodlně dovedli zápas k zisku tří bodů.

 

Nedvědici čeká v příštím kole těžký duel v Měříně. Velký Beranov se o body porve v derby s Lukami nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Zápas jsme rozhodli v prvním poločase, ve kterém jsme si neustále vytvářeli gólové šance a soupeře jsme téměř do žádné nepustili.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Prvních 25 minut jsme byli ještě někde na cestě místo na hřišti, jelikož domácí nás velmi snadno přehrávali a měli jsme štěstí, že jsme nešli do šaten s větším přídělem. Po obrátce se hra srovnala, snížili jsme na rozdíl jedné branky, ale pak padla branka do naší sítě a to možná rozhodlo. Domácí si výhru pohlídali.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - SOUKUPOVÁ Věra, SKRYJA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.