Rapotice zvládly i druhý domácí zápas v řadě


Branky


0

Michal Sobotka je ve formě. Po hattricku do sítě Nedvědice vstřelil čtyři branky Štěpánovu a přispěl tak k výhře svého týmu 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půli bylo rozhodnuto

Do Rapotic, které před týdnem deklasovali Nedvědici, sice přijel předposlední celek tabulky Štěpánov, ale na jeho výkonu v úvodu to nebylo znát.

 

Hosté začali s chutí a už ve 3. minutě se ujali vedení. S domácími mohlo být ještě hůře, ale naštěstí střelu jednoho z hráčů Štěpánova dokázal Tomáš Laš vyrazit na rohový kop. Rapotice se nemohly dostat do zápasu, jejich hra byla kostrbatá a rychlý přechod hostů do útoku dělal domácím velké problémy. Domácí nakopla až šťastná branka Škorpíka, který ji vstřelil i díky teči hostujících obránců. Domácí se uklidnili a jejich hra se zlepšila. Stále se však hrálo nahoru dolů a Štěpánov neustále zlobil. Vedení Rapotic přišlo ve 26. minutě, kdy se prosadil po pěkné kombinační akci Sobotka. Štěpánov měl poté několik brejkových situací 4 na 2 a dokonce 6 na 3, ale tu poslední jmenovanou se štěstím přečetl Milan Laš, který zachytil finální přihrávku na Veselského. Tvrdý direkt pro Štěpánov přišel v posledních dvou minutách první půle, kdy se domácí trefili hned dvakrát. 

V závěru korigoval Ludvík

Ve druhé půli se domácí nikam nehnali a aktivitu přenechali hostům, což se jim nemuselo vyplatit, ale Štěpánov selhával ve finálním řešení svých akcí. Další hrozivá dvouminutovka pro hosty přišla od 66. minuty, kdy se domácí opět dvakrát trefili. Štěpánov již neměl co ztratit, domácí příliš nebránili, a tak přišla plejáda zahozených šancí hostů. Výsledkem snahy Štěpánova pak přeci jen byla branka Ludvíka, na kterou však v poslední minutě odpověděl Michal Sobotka. 

 

V Rapoticích se zatím představil nejlepší soupeř. Hosté byli velmi rychlí, ale dopláceli na neproměňování šancí, což rozhodlo o výsledku a důležitých třech bodech pro domácí. Rapotice v příštím kole čeká zajímavý duel v Bíteši. Štěpánov jistě nebude mít nouzi o motivaci, v derby totiž přivítá Nedvědici.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Věděli jsme, jak těžké je zvládnout druhé domácí utkání v řadě. Úvod utkání byl z naší strany špatný. Zatím jdeme z extrému do extrému. Buď se nám začátek podaří, nebo propadneme. Nutno dodat, že proti nám stál zatím nejlepší soupeř, který se ale zatím pohybuje na nesprávných příčkách v tabulce. Štěpánov nám dělal největší problémy rychlým přechodem do útoku, který jsme díky pozdnímu přistupování hráčů těžce zachytávali a dlouho nám trvalo než jsme si zvykli na tempo zápasu. Naštěstí rozhodla naše dobrá produktivita. Vítězství proti tak kvalitnímu soupeři si nesmírně ceníme




Počet diváků: 85. Rozhodčí: MAAR Michal - KUDLÍK Radim, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.