Rapotice sestřelily Nedvědici


Branky


2. M. Laš , 23. M. Laš (p.) , 40. M. Laš , 42. M. Sobotka , 50. M. Sobotka , 55. M. Sobotka , 90. T. Švarc
0

Favorizované Rapotice vstřelily již v první půli čtyři branky a o výsledku bylo jasno. Domácí nakonec vyhráli 7:0. Hattrickem se blýskl Michal Sobotka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

Do Rapotic zavítala Nedvědice, která čekala na první podzimní body. Rapotičtí měli po úvodních dvou kolech pouze bod za remízu s Bohdalovem.

 

Úvod do zápasu se Rapoticím vydařil. Slaný vybídl milimetrovou přihrávkou Michala Sobotku k zakončení. Ten však zachoval chladnou hlavu a perfektně našel Martina Laše, který míč doklepl do prázdné branky. Aktivita domácích pokračovala ještě asi deset minut a poté tempo hry opadlo. Nedvědice se snažila hrozit z brejků, ale selhávala ve finální fázi. Další změny skóre se diváci dočkali až ve 23. minutě, kdy faul na Škorpíka využil proměněnou penaltou Milan Laš. Do poločasu se skóre měnilo ještě dvakrát. Nejprve se podruhé v utkání prosadil Martin Laš a poté na 4:0 zvyšoval Michal Sobotka. 

Rapotice přidaly tři góly

Druhá půle se již odehrávala pouze v režii domácího celku. Hosté byli bezradní a nedokázali si vypracovat výraznější možnost ke skórování. Skóre postupně narůstalo a ještě další šance zůstaly nevyužity. Hostitelé měli velkou územní převahu, ale v závěru povolili a již pouze kontrolovali hru. Přesto se ještě jednou prosadili, když akci po levé straně zakončil Tomáš Švarc. 

 

Rapotice si tak po nepříliš povedném úvodu sezóny zvedly sebevědomí a na tento výkon budou chtít navázat již v příštím kole, kdy přivítají Štěpánov. Nedvědice zůstává bez bodu a v dalším kole přivítá rezervu TKZ Slavoj Polná.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Utkání se povedlo všem našim hráčům, zvládli jej v nasazení. Toto utkání jsme již potřebovali zvládnout za tři body a za tímto cílem jsme šli od začátku. Dobře jsme kombinovali a soupeře přehrávali. Na rozdíl od minulých utkání jsme si vytvářeli hodně šancí a ty jsme dokázali proměňovat. Druhá půle se opět odehrávala v naší režii. Těší mne čisté konto a některé, velmi dobré individuální výkony. Chuť po vítězství byla znatelná. Za zmínku však stojí výkon Martina Laše, který dokázal vstřelit dvě branky, na jednu nahrát a nemalou měrou se tak podílel na vysokém a nesmírně důležitém vítězství.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Ke třetímu utkání sezony jsme zajížděli na hřiště Rapotic. Náš výkon v tomto zápase byl velice špatný, proto bylo rozhodnuto již po prvním poločase. První gól jsme inkasovali hned ve druhé minutě, nicméně po sporné ofsajdové situaci. Druhou branku jsme dostali z penalty, kdy Vojta Štefka fauloval domácího útočníka, ten však nejprve v souboji o míč fauloval jeho. Do konce první půle domácí po našich chybách přidali další dva góly. Ve druhém poločasu ještě navýšili Rapotice skóre o tři góly a bylo rozhodnuto. Nutno podotknout, že jsme v zápasu nebyli schopni ani jednou vystřelit na branku.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - RYGL Luboš, KOPŘIVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.