1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov poprvé ztratil


Branky


0

Hosté díky Živnému ve Štěpánově vedli, ale domáci do poločasu srovnali. Ve druhé půli branka nepadla, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila remízou

Do Štěpánova zavítal Rantířov, kterému úvod sezóny vyšel na jedničku. Naopak domácí oba úvodní duely prohráli a v zápase s Rantířovem si chtěli připsat první podzimní body. Hosté přijeli oslabeni o několik hráčů, což na jejich herním projhevu bylo znát.

 

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný zápas. Ve 22. minutě se dostali do vedení hosté. Domácí vyrobili obrovskou hrubku a nádhernou kombinační akci Rantířova zakončil do prázdné branky kapitán Karel Živný - 0:1. Libor Dinga v domácí bráně byl bezmocný. Domácí pak převzali otěže zápasu a rantířovské zatlačili na jejich polovinu. Z toho vyplynul faul, z přímého volného kopu se pěknou střelou prosadil Vitalij Kutnyk a prostřelil Krupicu - 1:1.

Ve druhém poločase branky nepadly

Na začátku druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal a děj se odehrával především ve středu pole. Po hodině hry se více na míči drželi domácí a hostující tým spoléhal především na rychlé protiútoky. Větší šance si vytvořili domácí, kteří nastřelili tyč, a když neproměnili ani další šance, tak se ve Štěpánově body dělily.

 

FK Železárny Štěpánov tak získal první bod v nové sezóně a o další pojede bojovat do Rapotic. Hosté si přijeli pro bod a ten si také odvezli. V příštím kole doma přivítají Velkou Bíteš B a jistě budou chtít protáhnout vítěznou sérii na svém hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Začali jsme nešťastně, protože po srážce musel střídat Buček a chvíli na to jsme inkasovali. Druhou půli jsme byli lepší, ale chyběl nám klid v koncovce. S výkonem jsem spokojený, s výsledkem nikoliv.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Přijeli jsme neprohrát, protože jsme byli oslabeni o několik hráčů ze základní sestavy. První půle byla vyrovnaná. Chyběla nám přesnější kombinace a klid v zakončení. Ve druhé půli jsme měli štěstí, že domácí neskórovali. Nakonec jsme mohli vstřelit branku i my. Remíza je z mého pohledu spravedlivá.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Ludvík [-] (90. J. Šibor [-] ) , V. Kutnyk [-] , D. Kintr [-] , J. Buček [-] (20. R. Hrubeš [-] ) , J. Šikula [-] , V. Sedláček [-] , T. Richter [-] (73. P. Macháček [-] ) , J. Kintr [-] , T. Brázda [-] , O. Nečesánek [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Pavlíček [-] , J. Kozák [-] , V. Karásek [-] , D. Vaněk [-] , P. Cibulka [-] , L. Lát [-] , K. Živný [-] , J. Lupač [-] , J. Vyskočil [-] (73. M. Klíma [-] ) , O. Kunče [-]

ŽK: 67. T. Richter - 14. J. Kozák , 50. J. Lupač .
Hráči zápasu: V. Kutnyk - O. Kunče , V. Karásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - MAAR Michal, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.