Bohdalov porazil Štěpánov brankou ze závěru zápasu


Branky


86. T. Doležal (p.)
0

Štěpánov prohrál i druhý zápas v sezóně, tentokráte však těsně. Branku vstřelil domácí Doležal v 86. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival neproměněných šancí Bohdalova

Do Bohdalova přijel Štěpánov, který chtěl odčinit debakl z prvního kola. Naopak domácí toužili po potvrzení cenného bodu z horké rapotické půdy.

 

Bohdalov začal velmi aktivně a již v první minutě se řítil útočník Vojtěch Koukal sám na brankáře Dingu, udělal mu kličku, ale do prázdné branky poslal slabou střelu, kterou hostující obránce stihl zneškodnit. V 10.minutě si Koukal samostatný nájezd zopakoval, alenastřelil jenom tělo brankáře Štěpánova Libora Dingy. Ve 34.minutě poslal Šimek po souboji s obráncem  míč do upuštěné branky, ale i v této situaci dokázali štěpánovští odklidit míč, který mířil do odkryté branky. Hosté se v prvním poločase předvedli pouze v 34. minutě, kdy po nedůrazu Aleše Neumana nastřelili horní tyč Mundokovy svatyně.

V 86. minutě rozhodl z penalty Doležal

V úvodu druhého poločasu se ocitl v jasné šanci smolař Koukal, ale umístit míč do prázdné branky nedokázal. V 52. minutě šel sám na brankáře Aleš Neuman, ale s jeho slabou střelou neměl vynikající brankář Libor Dinga problém. Poté se po závaru před brankou hostů se dostal ke střele Tomáš Doležal, ale branku Štěpánova netrefil. Když už to vypadalo, že zápas skončí bez branek, fauloval v 86.minutě v jasné šanci Koukala hostující obránce Ondřej Hrubeš pískala se penalta, navíc dostal druhou žlutou kartu a musel jít do kabin. S penaltou si zkušeně poradil Tomáš Doležal a střelou po zemi k levé tyči nedal Dingovi šanci a zajistil tak Bohdalovu zasloužené, ale vydřené tři body. 

 

Nováček z Bohdalova má tak po dvou kolech 4 body. Štěpánov bude o první bodový zisk bojovat v příštím kole s dosud suverénním Rantířovem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (hrající trenér): Chtěl bych pochválit celý tým za odmakaný zápas. Chtěli jsme být aktivnější než v minulém zápase proti Rapoticím. Myslím, že se nám to po celý zápas docela dařilo. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale i ty stoprocentní jsme zahazovali. Bojovali jsme až do konce a to se vyplatilo, když byl ve vápně faulován Koukal a proměnili jsme penaltu. Podle mě jsme vyhráli zaslouženě.




Počet diváků: 180. Rozhodčí: SLIŽ Emil - JANOVSKÝ Aleš, LIŠKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.