M. Tomek 87.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani tentokrát Hukvaldy nebodovaly…..


Branky


0

Podle zklamaného trenéra domácích pana Blahuty, byla celá předzápasová příprava zaměřena na to jak nedostat branku jak to, ale všechno dopadlo....? Ani v tomto kole se TJ Sokol Hukvaldy netěšil z vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spálov od začátku neponechal nic náhodě

Spálovský Anděl už po 92 vteřinách utkání otevírá skóre utkání 0:1 a oslavil 

tak první narozeniny své dcery.  

Podle zklamaného trenéra domácích pana Blahuty, byla celá předzápasová příprava zaměřena na to jak nedostat branku a vzhledem k absenci jediných dosavadních střelců Galuse, Volného a na lavičce nedoléčeného Golda chtěli hlavně nějakou z brejku vstřelit. 

Spálovští dirigováni hrajícím trenérem Rostislavem Kišou ( bývalý hráč Baníku Ostrava ) v 11. minutě svou další gólovku nevyužili, ale v 16. minutě nacentroval šajtlí opět K.Pop na zcela volného O.Klevara, který zblízka nezaváhal a hosté se  radovali podruhé 0:2. 

Na branku z 16 minuty trenér domácích reagoval  změnou rozestavení, ale ani to nepomohlo a tak přišly další ztráty ( Vicher, Procházka ) situace pro domácí celek se zdála být  téměř neřešitelná. Po této brance už byl zbytek poločasu v režii Spálova, soupeře nepouštěli na dostřel a sami mohli zvýšit vedení jako např. po šanci T.Chuděje. 

Na hřiště byl vyslán, aby se pokusil něco s nepříznivým stavem udělat v týdnu netrénující Gold (potíže se svalem ), který vystřídal čerstvého otce Grufíka. 

Další rána už do tak zdecimovaných řad Hukvald přišla v závěru poločasu, hřiště opustili dva nejzkušenější hráči Vicher (tříslo) a do druhého poločasu už nenastoupil ani Procházka (kotník) a na hře to bylo znát. 

 

Čestná branka nakonec….

Nálada v Hukvaldské kabině byla na bodu mrazu, přesto tým chtěl s výsledkem ve 2. poločase něco udělat. Spálovští dostali do herní křeče a chyběla jim lehkost, jako by se báli o výsledek. 

I přesto se dostali do další vyložené šance T.Chuděje, který však minul branku domácích. 

V 50.minutě Mlčoch vyslal na brankáře soupeře první nebezpečný střelecký pokus.  Ani mladíček a asi nejlepší hráč domácích v tomto utkání Tomek nedokončil své sólo do kýženého efektu, v 57. minutě utkání. 

Když se poroučel v 61. minutě ze hřiště i Ermis, zbylo už na hřišti jen torzo týmu, které pamatuje jediné vítězství této sezóny v Kopřivnici. V 76. minutě, kdy se trefuje Chuděj a hosté zvyšují na 0:3. Hostům se o druhém, posledním střídání zranil T.Fegler, takže  posledních deset minut dohrávali o deseti. Alespoň čestnou branku domácího týmu zaznamenal domácíTomek a ukončil tak v 85. minutě Hukvaldskou 290 – ti minutovou střeleckou impotenci. 

 

 

 

 

Zdroj/foto:  webové stránky m.martinblahuta8.webnode.cz, Rostislav Kiša

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hukvaldy
Martin Blahuta, trenér: "Bohužel není v silách tohoto týmu, nahradit v zápase se Spálovem, který hrál velice dobře, zraněné hráče Tobiáše, Galuse, Volného a když ze zápasu odstoupí ještě Vicher, Procházka a Ermis, tak se to prostě musí projevit. Možná to fanoušci a soupeři berou jako výmluvy, ale tak to prostě je, za výsledky jsem zodpovědný já a když nebudou, je tady jednoduchý recept.“

TJ Spálov
Rostislav Kiša, trenér: Trochu jsem se utkání obával, protože naše poslední venkovní vystoupení skončilo prohrou 5:2 v Pustějově a hukvaldští v posledním domácím zápase udrželi velice cennou poločasovou remízu s Fulnekem.



Sestavy


TJ Sokol Hukvaldy
L. Kavka [-] - M. Procházka [-] (46. E. Válek [-] ) , J. Chamrad [-] , D. Hubeňák [-] , M. Vicher [-] (37. M. Mlčoch [-] ) , J. Niemczyk [-] , J. Ermis [-] (61. Z. Bůžek [-] ) , Z. Velart [-] (76. A. Holub [-] ) , P. Plichta [-] , M. Tomek [-] , P. Grufik [-] (20. P. Gold [-] )

TJ Spálov
T. Neckář [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] , M. Anděl [-] , V. Maršálek [-] - O. Klevar [-] (79. K. Sosnocec [-] ) , P. Pop [-] , R. Kiša [-] (46. V. Král [-] ) , F. Zálešák [-] - T. Chuděj [-] , A. Fegler [-]

ŽK: 65. Z. Velart - 90. T. Chuděj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - KRIŠTOF Adam, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.