3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyby v I. poločase rozhodly


Branky


0

Domácím TJ Odry se povedlo tento zapas 5. kola rozhodnout už v prvních 16. minutách, kdy se hostujícímu mužstvu z Kopřivnice i přes veškerou snahu výsledek zvrátit nepodařilo....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po 16. minutách…..

Za stálého mrholení nastupovala k utkání mužstva z konce tabulky. Domácí rozhodli v rozmezí 16. minut a tak o výsledku bylo prakticky rozhodnuto.

Běžela 29. minuta a světelná tabule ukazovala skóre 3:0. Všechny tři branky padly po chybách v Kopřivnické defenzívě.

Chybělo kvalitní zakončení

Ve II. poločase se hostům dařilo přehrávat soupeře, ale z převahy se jim povedla vytěžit jediná branka v 73. minutě, kterou snížil ranou ze šestnáctky Jiří Závodný.  

Ke konci utkání si ještě hosté z Kopřivnice připravili pár dobrých akcí, ale bez kvalitního zakončení.  

Chybí jim herní kvalita, lehkost a střelecká produktivita jakou měli na jaře, jak říká trenér Kopřivnického celku pan Chrobák Svatopluk.

 

 

Zdroj: webové stránky FC Kopřivnice

 



Ohlasy k zápasu



FC Kopřivnice
Svatopluk Chrobák, trenér: Tentokrát jsme se museli obejít bez nejlepšího střelce Honzy Ollendra, Honzy Špačka a bohužel dlouhodobě zraněného Milana Štěpána, který se vrátil do domácího ošetření po operaci lícní kosti (zranění z prvního utkání). Do podzimních bojů jsme se rozloučili s hrači, kteří patřili do základu mužstva v jarní části Vojta Pala odešel do Rybí a Tomáš Fendrich do Libhoště. Zatím stále hledáme stabilní složení týmu, který bude předvádět fotbal, který bude uspokojovat naše náročné fandy a celou Kopřivnickou fotbalovou veřejnost.



Sestavy


TJ Odry
R. Mališ [-] - J. Rybařík [-] , F. Veselý [-] , J. Paszko [-] (64. Š. Kotala [-] ) , Š. Holub [-] - P. Sedláček [-] , E. Chuděj [-] , J. Vidlák [-] , R. Šima [-] - R. Bílý [-] , P. Fabiánek [-] (88. M. Anděl [-] ) -

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Makový [-] (65. F. Kudělka [-] ) , J. Okřesík [-] , R. Petráš [-] , M. Košárek [-] - P. Okřesík [-] , M. Mička [-] , T. Nenutil [-] (74. D. Hostinský [-] ) - J. Závodný [-] , R. Hanzelka [-] (68. P. Marek [-] ) , D. Hruška [-] -

ŽK: 62. Š. Holub - 43. P. Okřesík , 76. J. Okřesík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HRŇA Petr - TOMŠÍK Zbyněk, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.