T. Chuděj 2. (p.)
P. Pop 13.
T. Chuděj 78.
P. Pop 84.
P. Pop 87.
5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze Spálova opět s nadílkou


Branky


2. T. Chuděj (p.) , 13. P. Pop , 78. T. Chuděj , 84. P. Pop , 87. P. Pop
0

Proti soupeři ze Spálova již v minulé sezóně neuhráli hráči TJ Sokol Ostravice ani bod.... ani letos to nezačalo jinak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když se nedaří....

Nedělní zápas hráče Ostravice zavedl k nejvzdálenějšímu soupeři v soutěži, do vesničky Spálov. Proti tomuto soupeři již v minulé sezóně neuhráli ani bod, na jaře si odsud odvezli výsledek 1:6 a bohužel se hostům na něj "podařilo" navázat i dnes. Ostravice asi nikdy nebude na utkání kompletní, tentokrát chyběli obránci Jucha, Jandek i oba Ledvoňové, útočník Němec s Kurečkou a v záloze zase M. Stonavský. Trenér improvizoval s Žižkou do útoku, Mendrekem na kraj zálohy a na druhý kraj se postavil mladík Dušík.

Všechny plány byly v háji zeleném už po devadesáti vteřinách, kdy nastřelenou ruku Horňáka přísně sudí určil jako pokutovou a domácí se v druhé minutě z penalty ujímají vedení. Na úzkém hřišti a mokrém terénu nebylo moc času na kombinaci a tak ztráty míče vedly k další šanci Spálova, ale střela jde vedle branky Boháče.

Ostravice domácím darovala i druhý gól, místo jednoduchého odkopu ztratili hoste míč a domácí útočník střelou na přední tyč zvyšuje pro Spálov na 2:0. Naštěstí v 21. minutě rychlý brejk po rohu chytá Boháč a dorážka míří vedle.

V tuto chvíli to měla Ostravice těžké, byli podráždění průběhem zápasu a místo soustředění se na hru, spíše jen protestovali a měli zbytečné řeči okolo. Žižku střídá Sloboda a Platoš se přesunuje z pozice útočníka místo Mendreka do zálohy.

Přece jenom mohli hosté na konci poločasu aspoň snížit. Stýskala našel Platoše, kterého brankář vychytal. A v 40. minutě pohotově po autu střílí Sloboda, ale vlní jen boční síť branky. Hosté z Ostravice ochází do kabin stejně jako ve Fulneku s výsledkem 0:2 a moc věcí se jim v prvním poločase nepodařilo...

II. poločas trápení hostů pokračuje

Ostravický Stýskala si řekl sám o střídání a hosté nastupují do II. poločasu s pozměněnou zálohou, Dušík se přesunul do středu a na kraj mladík Zajac.

Hosté stále věřili, že by se s výsledkem něco dalo udělat a Ostravice hlavně v první polovině druhého poločasu měla šancí na rozdávání, které však neproměnili. V 49. minutě po centru do vápna vytahuje domácí brankář parádní zákrok. Hosté otevřeli obranu a tak je jasné, že se Spálovu naskytly možnosti na brejk, v 54. minutě vykopává Pavelec balón skoro z brankové čáry. V 56. minutě hosté z Ostravice opět měli smůlu, kdy střelu Přasličáka reflexivně vytahuje brankář a následnou dohrávku Dušíka opět chytá. V 63. minutě opět pěkně zakombinovali, Mendrek nákopem za sebe našel Platoše, ale Ostravický střelec neměl mušku a střela těsně míjí vzdálenější tyč. šancí bylo tedy dostatek.

Ostravice už neměla co ztratit a tak v 78. minutě už je vedení potvrzeno, do otevřené obrany zaútočil Spálov a střela s pomocí tyče končí v brance. To už byl na hřišti střídající Velička, který po faulu na Stonavského o minutu později neproměnil pokutový kop.

Poté už i Ostravická motivace nebyla tak veliká a domácí, kteří měli rychlé a nebezpečné hlavně krajní hráče zasadili ještě dva přesné zásahy a zpečetily tak pro Ostravici krutý výsledek, který neodpovídal předvedené hře. Na konci zápasu měli šance ještě Dušík se Slobodou, ale oba opět ztroskotali na výborném domácím brankáři...

Zdroj: webové stránky TJ Sokol Ostravice 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
Fanoušek Ostravice: První poločas hrubě ovlivnila druhá minuta pak už se to námi vezlo. Ovšem v druhém poločase jsme své šance měli, ale rozdíl obou soupeřů byl v tom proměňování. Domácí jsou tady na svém hřišti velice silní a hlavně jejich krajní hráči nám dělali problémy. Výsledek vypadá hrozivě, ale neodpovídal té hře, klidně to mohlo skončit 10:10... Škoda že tým hraje každý zápas v jiné sestavě i složení, to pak se o to hůře sehrává. Nyní nás čeká nevyzpytatelný Mořkov, který porazil doma 7:0 Pustějov!



Sestavy


TJ Spálov
T. Neckář [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] , M. Anděl [-] (81. V. Král [-] ) , V. Maršálek [-] - P. Pop [-] , R. Ambrož [-] (85. K. Sosnocec [-] ) , O. Klevar [-] , R. Kiša [-] (74. A. Fegler [-] ) , F. Zálešák [-] - T. Chuděj [-]

TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - D. Žižka [-] (29. L. Sloboda [-] ) , M. Dušík [-] , J. Rozkydal [-] , V. Mendrek [-] , R. Přasličák [-] , J. Pavelec [-] , O. Stonavský [-] , A. Platoš [-] , P. Stýskala [-] (46. J. Zajac [-] ) , T. Horňák [-]

ŽK: 14. P. Stýskala .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUBEK Václav - SEIPEL Jiří, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.