3:3
(2:1)
23. L. Šimek (vl.)
62. P. Jantoš
79. J. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři plichtili


Branky


18. T. Havlásek , 32. T. Havlásek (p.) , 50. T. Havlásek - 23. L. Šimek (vl.) , 62. P. Jantoš , 79. J. Mach
0

Před započetím mistr. utkání všichni přítomní minutou ticha uctili památku nedávno zesnulého Rudolfa Adamčíka, dlouholetého funkcionáře TJ Sokol Dolní Lutyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poté již započalo utkání mezi celky Sokol D. Lutyně a Sokol Hnojník. Domácí nasoupili opět v pozměněné sestavě. Změny si vyžádalo zranění, pracovní povinnosti a v neposlední řadě disciplinární trest pro  hráče Stuše. Po dlouhé době (zranění) nastoupil od začátku Macháček. Hrálo se na velmi těžkém terénu. Domácí začali velkým tlakem, hráli koncentrovaně a vytvářeli si šance, jak na běžícím páse. Bohužel, bez výsledného efektu. Trenér Aksteiner již 8. minutě musel nuceně střídat  Macháčka, který si bez cizího zavinění přivodil zranění. Na hřiště tak musel nastoupit nedoléčený Havlásek.  Fotbalisté Dolní Lutyně soupeře evidentně přehrávali, vytvořili několik jasných gólových  šancí. V 18. min. konečně po pěkné kombinaci  se ujali vedení střídajícím Havláskem. Po dosažené brance nastalo u domácích tak trochu uspokojení z dosavadního vývoje utkání, polevili v koncentraci. Hosté, kteři do této doby prakticky nic nepředvedli. Po ojedinělém přiblížení se k brance domácích vyslali do prostoru malého vápna nijak nebezpečnou přihrávku. Hráči domácícho celku, aniž by byli pod tlakem,  zazmatkovali, chyběla komunikace mezi hráči, doslova  darovali hostům vyrovnání. Nešťastníkem byl Šimek, od kterého se  odrazil míč do Šajerovy branky. A tak ve 23. minutě byl stav 1:1. Hosté vycítili svou šanci a  přece jen alespoň opticky vyrovnali hru. K tomu jim napomáhal i stále nerovnější terén, jež více vyhovoval jejich stylu hry. Domácím, jež předvádějí technickou kombinační hru, byl naopak velkou překážkou. Přesto se i  v této části utkání si vytvořili šance. Po jedné takovéto šanci hostující hráč fauloval ve vápně a rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltu. Tu s přehledem proměnil Havlásek. Zbývající část prvního poločasu se opět odehrával v režii domácích, bohužel "ACH TA KONCOVKA". Do kabin se odcházelo s výsledkem 2:1 pro domácí. 

 

​Když pět minut po začátku druhého poločasu domácí přidali nádherný třetí gól po  křídelní akci Havláskem (autor hatttricku), zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto a je zřejmé, jak se utkání bude vyvíjet. Bohužel, opak byl pravdou. Z nepochopitelných důvodů  domácí zalezli do ulity, přestali hrát, jako by byli nepřítomní dění na hřišti. Tím umožnili převzít iniciativu hostům, kterých najednou bylo plné hřiště. Lépe se pohybovali, hýřili aktivitou, přehrávali domácí. Ti prožívali zhruba 20 min. hlubokou krizi, hosté je k ničemu nepouštěli . Výsledkem byly dva góly v domácí síti v  62. a 79. minutě a rázem svítil stav na ukazateli 3:3. Nerozhodný výsledek odpovídal vývoji v druhém poločase. Po třetí brance se hosté zaměřili na ubránění nerozhodného výsledku.  Domácí se vzpamatovali a vytvořili drtivý tlak. Hosty přišpendlili na jejich polovině, respektive v blízkosti vápna. Šance střídala šanci,  co nezlikvidoval brakář,  zastavila branková konstrukce. A tak zápas skončil dělbou bodú. Z průběhu vývoje utkání vlastně části 2. poločasu, zaslouženě, hosté si bod zasloužili, pro domácí je remíza ztrátou.

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - L. Šimek [-] , R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] , A. Hrachovec [-] (66. T. Bielan [-] ) - J. Cinik [-] , M. Fismol [-] , P. Pěgřim [-] , J. Aksteiner [-] , P. Twrdý [-] - M. Macháček [-] (8. T. Havlásek [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - E. Oborný [-] , A. Brychci [-] (72. Z. Ondriáš [-] ) , J. Mach [-] , A. Sýkora [-] , P. Jantoš [-] , M. Walica [-] , J. Kroužek [-] , P. Rusz [-] , T. Jantoš [-] , M. Bauman [-]

ŽK: 13. J. Aksteiner , 84. J. Cinik - 33. P. Jantoš , 61. M. Bauman , 74. Z. Ondriáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERAN Jan - MALCHÁREK Zdeněk, NOVÁK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.