3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

​Další tříbodový příděl pro Sokol D. Lutyně


Branky


0

V  ​sobotu jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo z popředí současné tabulky celek Tošanovic, který se minulém ročníku prezentoval dobrými výkony. Takže se dal očekávat zajímavý zápas. A taky, že to nakonec skutečně bylo zajímavé utkání. Domácí v neúplné sestavě, bez dvou hráčů základní sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

​Začátek utkání se opticky odvíjel v režii hostujícího celku, který měl míč častěji na kopačkách. Utkání se ve většině času odehrávalo  mezi velkými vápny bez toho,  že by si některý z celků vytvořil vyloženou šanci. Zhruba po deseti minutách se hra vyrovnala, domácí celek pozvolna přebíral iniciativu. V 15. minutě se domácí ujali vedení brankou Havláska po chybě hostujícího brankáře, jež zaváhal s rozehrávkou. Hosté poněkud znervozněli, hra se jim nedařila. Naopak domácí si  vytvářeli šance, jež volaly po gólu. Kolem 30. minuty po ostřejším vzájemném souboji došlo mezi hráči ke strkanici a vzájemnému osočování. Tohoto intermezza se na obou stranách zúčastnilo povícero hráčů, výsledkem pak bylo karetní představení rozhodčího. Ten udělil na obou stranách po dvou žlutých, na domácí straně pak navíc červenou kartu po předchozí  žluté. Domácí trenér byl nucen poněkud přeskupit rozestavení hráčů. Díky převaze jednoho muže v poli hosté přehrávali domácí. Branku však do konce poločasu nevsítili, byť k ní opakovaně neměli daleko. Správné  postavení hráčů a brankáře při bránění své branky sehrálo rozhodující roli, že domácí udrželi s výpětím všech sil do poločasu příznivý výsledek. K tomu je třeba přičíst , že štěstí jim bylo skutečně notně nakloněno. Naopak, v tomto čase hosté měli kopec smůly, ale své sehrála i nervozita a bezradnost . I v této kritické době pro domácí tito byli schopni brejknout soupeře a zaútočit do otevřené obrany. Konec poločasu a domácí si oddechli.

 

Do druhého poločasu nastupovali domácí s určitými obavami, jak se vše bude utkání vyvíjet a zda vydrží se silami až do konečného hvizdu. Vycházeli z dobře organizované obrany a spolehali na brejky. K překvapení všech, nejvíc asi  fanoušků hostujícího celku, hosté nebyli  schopni domácí díky početní převaze přehrát domácí. Otevřeli obranu a vrhli se  do útočení, do šancí se však nedostávali.. To byla voda na mlýn domácích, kteří podnikali opakovaně výpady na branku soupeře. To bylo varování pro soupeře. Výsledkem pak byl gól nedlouho po zahájení druhého poločasu. Dobře hrající Havlásek průnikem se dostal až před  brankáře hostí a z velmi ostrého úhlu zvýšil vedení na 2:0. Po tomto gólu hosté znervozněli ještě více, notně přitvrdili hru. V 76. min. po  faulu ve vápně pak z penalty Havláskem  navýšili vedení na 3:0. Po této brance hosté rezignovali, domácí v pohodě dovedli zápas do vítězného konce. Měli ještě několik šancí přidat další branky, avšak bez efektu.

 

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - L. Šimek [-] , R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] , R. Beták [-] (50. T. Bielan [-] ) - T. Havlásek [-] (84. T. Fismol [-] ) , M. Fismol [-] , A. Hrachovec [-] , J. Aksteiner [-] (62. I. Stuš [-] ) - P. Twrdý [-] (88. P. Porebski [-] ) , J. Cinik [-]

Tošanovice
V. Pielesz [-] - L. Zeman [-] , O. Boráň [-] , R. Papřok [-] (68. A. Batiha [-] ) , K. Gebel [-] , T. Světlík [-] (46. P. Nagy [-] ) , M. Dobiáš [-] , T. Damek [-] , D. Grygar [-] (83. M. Stryja [-] ) , S. Kelecsény [-] (36. A. Kozelský [-] ) , D. Čuba [-]

ŽK: 28. A. Hrachovec , 34. J. Aksteiner - 32. R. Papřok , 32. D. Grygar , 55. T. Damek , 76. A. Kozelský . ČK: 32. A. Hrachovec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - BRABEC Roman, NOVÁK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.