1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřnovice zvítězily nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Věřňovičtí šli do dalšího utkání s velmi dobrou náladou. Předešlé dvě utkání jsme vyhráli s čistým kontem a chtělo to potvrdit v domácím zápase. Počasí bylo na fotbal ideální a i přes deštivé počasí si našlo na věřňovický stadion cestu opět hodně lidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Kubiš byl nucen změnit rozestavení zpět na 4-4-2, protože těsně před utkáním přišel o Čerešňu a už minulý týden o Bryndzu, navíc zraněný je stále Wojtas. Do sestavy se tak vrátil Weiss a Kaša, který si o základ řekl v předešlém utkání. Utkání začali věřňovičtí velmi dobře už ve třetí minutě měl po centru Kubiše velkou šanci Malík, ale místo zpracování zvolil střelu a bránu netrefil. Poté začal boj o střed hřiště a lépe na tom byli hostující hráči a věřňovické ve středu pole přehrávali. Ale šlo vidět, že se střetly opravdu velmi kvalitní celky. Oba týmy skvěle bránili a šancí bylo jako šafránu. Smilovičtí se ozvali asi po čtvrthodince, ale nebezpečnou střelu Vykydal zlikvidoval. Klíčový moment první půle přišel o malou chvíli později. Vlček se prodral do pokutového území a hostující Kocur ho nešetrným skluzem jasně sundal. Dvěstěprocentní penalta, ale Malchárkova píšťalka zůstala němá. Utkání pokračovalo ve stejném trendu, i když nějaké okénka se ve smilovické obraně najít dala, ale akce zastavoval praporek asistentky rozhodčího a chyběla o sekundu rychlejší přihrávka. Kompaktní obranné bloky obou týmů držely jako skála a tak nebylo překvapením, že se šlo do kabin bez branek.

 

Hned od začátku druhé půle si hosté vytvořili územní převahu, ale nakopávané míče se jim vraceli hned zpět. Výborně hrající Swaczyna s Weissem nepouštěli smilovické do šancí a celkově dnes obranná fáze byla na jedničku. Po hodině hry musel trenér Kubiš řešit velice nepříjemnou situaci, když se zranil Kaša a na lavičce měl pouze Čopíka, náhradního brankáře Šeligu a sebe samého. A opět měl šťastnou ruku. Ale vše popořádku. Nejprve pohrozil Čopík po minutě pobytu na hřišti, když připravil míč Kubišovi, ale ten o kus minul. Za další minutu si role vyměnili. Kubiš zahrával standartní situaci od autové čáry. Do jeho centru se položil právě Čopík a fantastickými polonůžkami vymetl šibenici. Nádherná premiérová trefa a hned velmi důležitá – 1:0 v 65. minutě. Hostující celek dál držel míč, ale na pevnou věřňovickou obranu stále ne a ne najít recept. Zkoušeli to po lajnách, přes střed hřiště, a nebo nakopávanými míči, ale každý věřňovický hráč odváděl na hřišti maximum a skvěle bránil. Nevyšlo to ani ze standartních situací. Žádný souvislý tlak si ale hostující celek nevytvořil a tak se musel před věřňovickým celkem tentokrát sklonit. Na hřiště se nakonec na tři minutky dostal i sám hrající trenér Kubiš, když vystřídal vyšťaveného Hrušku.

 

zdroj: http://sokolvernovice.sklub.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
klubový web: Věřňovičtí tak tentokrát po koncertu ve Václavovicích doslova vydřeli tři body proti velmi silnému soupeři, který určitě bude hrát nahoře a bude patřit k favoritům celém soutěže. Domácí celek se tak vyšvihl na první místo v tabulce před obecního soka z Dolní Lutyně. Devět bodů mají ještě Raškovice a Tošanovice. Další zápas nás čeká v sobotu 9. září v Hnojníku. Přijeďte nás podpořit.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - F. Danel [-] , D. Kaša [-] (63. M. Čopík [-] ) , M. Weiss [-] , P. Žyla [-] , J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , L. Malík [-] , J. Kubiš [-] , F. Hruška [-] (89. M. Kubiš [-] ) , L. Górniok [-]

SC Smilovice
P. Bašanda [-] - J. Cupek [-] (74. D. Balvar [-] ) , J. Topiarz [-] , J. Opluštil [-] , L. Baron [-] , P. Dytko [-] , O. Svoboda [-] (17. R. Barteczek [-] ) , O. Bodeček [-] (80. L. Míra [-] ) , B. Kocur [-] , O. Junga [-] , P. Kohut [-]

ŽK: 71. M. Čopík , 78. J. Kubiš , 84. F. Hruška - 11. L. Baron , 14. P. Dytko , 34. O. Junga .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - JURAJDOVÁ Lenka, BUREŠ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.