2:1
(1:0)
76. T. Hujo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Lutyně přehrála Lokomotivu


Branky


0

O víkendu sehrála družstva již třetí utkání podzimní části ročníku 2017-8. Na hřišti S. Dolní Lutyně se představil celek Lok. Petrovice B, jeden z favoritů, ne-li největší, na postup do vyšší soutěže. Opravňovaly jej k tomu jak dosažené výsledky a  umístění v minulém ročníku , tak i výsledky a umístění po odehraných dvou kolech podzimní části. Hostující celek však tyto předpoklady nenaplnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu, to byl úsek vzájemného oťukávání, utkání se odehrávalo  v podstatě ve středu hřiště pouze s náznaky šancí. Zhruba po 15. minutách převzali iniciativu domácí, začali soupeře přehrávat, vytvářeli si šance, z nichž některé byly s velkým Š. Výsledkem snažení byl gól do šatny, který docílil Havlásek. Je však třeba přiznat, že i soupeř měl šance i když ne vyložené. Pokud by je proměnil, asi by se utkání vyvíjelo jinak, než si přáli domácí. Docílená branka do šatny byla skutečnou vzpruhou pro domácí pro druhý poločas. 

 

Ten se odehrával téměř po celý druhý poločas plně v režii domácích, kteří si vytvářeli šance (s ještě větším Š na začátku), jak na běžícím pásu. Bohužel, projevila se dlouhodobá bolest domácích a to neproměňovaní šancí. Doslova tutovky zahazovali (Pěgřim, Bielan a  další), když byli sami před brankářem hostí, či na ně zírala prázdná branka. Pozornost zaslouží nastřelená pravá spojnice tyče a břevna soupeřovy branky Havláskem tvrdě přes hlavu (polonůžky). Třetí snímek od konce dokumentuje situaci, kdy míč se odráží do pole a hostující brankář stále ještě sleduje třes brankové konstrukce. Vedení na 2:0 v 69. min. pojistil M. Fismol, který se prosadil ve velkém vápně. Domácí kontrolovali  průběh utkání. Bohužel, nedlouho před koncem utkání domácí svoji nekoncentrovaností a chybou nabídli hostům vsítit kontaktní branku a místo klidu, se museli obávat případného vyrovnání. I v tomto úseku však měli šance, K tomu však nedošlo a vítězství berou domácí. 

 

zdroj: Dolní Lutyně - web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně
klubový web:: Hosté v zásadě nezklamali, hráli tak nějak profesorsky. A to na domácí nestačilo. Ti mají před sebou do optimálního výkonu ještě kus cesty, chyby, či chybičky se vloudily i do dnešního utkání. Pozitivem je, že domácí, až na jednoho hráče v trestu, byli prakticky kompletní a je jen otázkou času, kdy si manšaft sedne.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - R. Kroček [-] , L. Šimek [-] , J. Cinik [-] , A. Hrachovec [-] - T. Havlásek [-] (76. P. Porebski [-] ) , M. Fismol [-] , J. Aksteiner [-] (46. R. Beták [-] ) , P. Twrdý [-] (88. M. Macháček [-] ) , T. Fismol [-] (72. T. Bielan [-] ) - P. Pěgřim [-] (90. I. Stuš [-] ) -

TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Hošťák [-] - M. Hilbert [-] , L. Alman [-] , D. Krul [-] , P. Láznička [-] - D. Makula [-] , L. Zetek [-] , W. Gres [-] (30. T. Hujo [-] ) , A. Fukala [-] - I. Madari [-] (33. F. Kondziolka [-] ) , D. Haas [-] (61. J. Komínek [-] )

ŽK: 35. J. Aksteiner , 50. P. Twrdý , 60. P. Pěgřim , 89. P. Porebski - 31. L. Alman , 86. D. Krul .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - BARTEK Libor, MITURA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.