3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina nadále vítězí


Branky


0

Vřesina měla těžkého soupeře a to se projevovalo i na hřišti.Oba týmy hráli jako v pravém derby.Nejprve se prosadil Pavel Sztefek v 16´0:1.Vřesina srovnala skóre zásluhou Aleše Hlouška 1:1.Po přestávce šla do vedení Vřesina,když proměnil penaltu za faul na Hlouška Tonda Hruzík 2:1 v 65´hry.V 76´se prosadil Jarda Výšek a bylo to 3:1.Veškerá snaha Polomi už byla marná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FC Vřesina
D. Köhler [-] - M. Richtár [-] , K. Kadlíček [-] , T. Wilk [-] , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , T. Hruzík [-] , A. Livar [-] , J. Výšek [-] , P. Hruzík [-]

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - O. Liška [-] , J. Němec [-] , M. Mučka [-] , J. Chudoba [-] , P. Šmída [-] , J. Coufal [-] , P. Sztefek [-] , J. Sztefek [-] , M. Novák [-] , R. Šmída [-]

ŽK: 56. A. Hloušek , 74. J. Karpjak , 90. A. Livar - 38. R. Šmída , 39. P. Šmída , 39. L. Kozelský , 46. O. Liška , 68. J. Stadtherr , 75. M. Novák .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: HNILA Martin - POBOŘIL Radek, VRÁNA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.