Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj přijel na výlet


0

KRAJSKÝ PŘEBOR-Fotbalisté Háje ve Slezsku museli posledně na domácím stadionu spolknout hodně hořkou porážku od Bruntálu, takže si proti Krnovu rozhodně chtěli spravit náladu. Hostující družina bohužel předvedla další nevýrazný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 5. minutě hrubě chyboval hájecký bek Blažej a Bartoníček zachoval chladnou hlavu – 1:0. Hosté ovšem opláceli podobnou mincí. O chvíli později dostal Janíček balon do běhu, krásně obelstil gólmana Hradila a zasunul míč do prázdné kasy – 1:1. Poté se ale dopustil velké minely Malchárek, když nedůrazně odkopl balon a domácí Havlíček se nemýlil – 2:1. Ještě hůře se hostům dýchalo od 44. minuty. Sabo osvědčil ve vápně potřebný důraz a zvýšil na 3:1. Do šatny se však trefili i borci z Háje ve Slezsku. Po rohu Lampy se vyšrouboval do vzduchu Eršil a přesnou hlavičkou lehce zdramatizoval vývoj nedělního utkání – 3:2. Hosté ale po přestávce na trávníku tápali. Při přečíslení domácích se navíc podruhé prosadil Havlíček, čímž definitivně uťal snahy soupeře – 4:2. „Na hřišti to vypadalo, jako bychom do Krnova přijeli na výlet. Takovým způsobem se prostě nemůžeme prezentovat. Domácí nás předčili rychlostí, důrazem a jednoduchostí. Navíc jsme dělali hloupé chyby. Takto se o přední příčky opravdu nebojuje,“ zlobil se hájecký vedoucí Kamil Matěj.



Sestavy


FK Kofola Krnov
M. Hradil [-] - M. Čanecký [-] , L. Pella [-] (53. D. Mrukvia [-] ) , M. Daříček [-] , J. Šimčík [-] (15. P. Simichanidis [-] ) - J. Hrubý [-] (78. L. Mitura [-] ) , M. Sabo [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , T. Moravec [-] - M. Havlíček [-] -

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - O. Prokša [-] (58. P. Uvíra [-] ) , J. Lampa [-] , L. Malcharek [-] , I. Janíček [-] , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] , M. Vyležík [-] (68. R. Staníček [-] ) , O. Matěj [-] , H. Prokeš [-] (78. P. Dao [-] ) , Š. Blažej [-] (58. P. Žůrek [-] )

ŽK: 29. M. Čanecký - 35. J. Lampa .
Počet diváků: 227. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - TVRDÝ Zbyněk, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.