Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beskyd porazil Šenov


Branky


0

Během úvodní desetiminutovky šel Frenštát do dvoubrankového vedení. Šenovu se do poločasu sice podařilo snížit, ale definitivně vítr z plachet jim domácí vzaloi na začátku druhé půle. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli do zápasu raketový start, když už po pár sekundách zahrával standardní situaci Špaček. Na ní si nejvýše naskočil Střelec a hosté lovili poprvé míč z brány - 1:0. V 7. minutě vyrobila hostující obrana minelu, kterou využil Klimpar, který chladnokrevně zakončil - 2:0. Šenov ale po čtvrthodině hry dokázal snížit, když se z rohu dokázal prosadit hlavou Kopel - 2:1. Závěr první půle ale patři opět Frenštátu, ale Lošťák v šanci nedokázal dopravit míč do brány, a Klimpar pouze seznámil míč s hotující tyčí. Klíčový okamžik zápasu pak přišel osm minut po pauze, když Střelec dokázal hlavou přetavit v branku Kobylíkův centr - 3:1. Zbatek zápasu už Frenštát s přehledem zvládl, když hosty k ničemu nepustil. 



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
L. Blabla [-] - D. Lošťák [-] (36. A. Marek [-] ) , R. Vaverka [-] , P. Fárek [-] , Z. Vokáč [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (85. L. Poláček [-] ) , D. Kobylík [-] (78. V. Jurek [-] ) , J. Malý [-] , R. Špaček [-] , P. Střelec [-] (90. A. Plachký [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - J. Hanauer [-] , D. Vodák [-] , M. Schovajsa [-] , V. Babič [-] , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] , M. Stehlík [-] (73. M. Vedlich [-] )

Počet diváků: 180. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - LALÍK David, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.