Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj vstal z mrtvých


Branky


0

Háječtí fotbalisté narazili v dalším mistrovském kole na velmi obtížně zdolatelnou překážku. Na vlastním stadionu přivítali rozjetou Čeladnou, která se před zápasem držela na medailových stupíncích. V bláznivém zápase získali domácí zlatý bod, protože stáhli tříbrankové manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Baránka přitom vlétli na trávník jako tornádo. Dobré příležitosti Prokeše, Vyležíka anebo Janíčka ovšem vyzněly do ztracena. Stačilo tedy drobné zaváhání Háje a rychlý brejk soupeře, aby Padych stanovil poločasový účet 0:1. Černá mračna se nad domácími stahovala i po přestávce. Ve 48. minutě napřáhl hostující Kahánek a tečovaná střela zaplula za záda gólmana Bartoše – 0:2. O chvíli později se navíc Háječtí dopustili hloupé chyby a balon se po chytrém lobu Váni zabrzdil až v síti – 0:3. V ten moment by na domácí nikdo nevsadil ani zlámanou grešli. Slezané ovšem ukázali nezlomného ducha. Nejprve si na roh Lampy naskočil střídající Prokša a korigoval na 1:3. Poté se rozeběhl po křídle Janíček a Lampa propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:3. Neuvěřitelné zmrtvýchvstání domácí zpečetili v nastaveném čase. Prokeš ustál klíčový souboj a Matěj jako správný kapitán dopravil míč s přispěním tyče za brankovou čáru – 3:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (vedoucí týmu): „Klukům musím vzdát čest, protože to ani za nepříznivého stavu nezabalili. Úvodních dvacet minut sice bylo z naší strany kvalitních, jenže dobrý výkon jsme nepodpořili gólově. Potom nás hodně zaskočila inkasovaná branka. V jednu chvíli to už vypadalo špatně, ale pomohla nám střídání. Bodík určitě bereme.“




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - P. Konvička [-] , I. Janíček [-] , P. Dao [-] (64. O. Prokša [-] ) , O. Matěj [-] , L. Komárek [-] (70. L. Malcharek [-] ) , P. Uvíra [-] (59. R. Kolig [-] ) , Z. Eršil [-] , M. Vyležík [-] , H. Prokeš [-] , Š. Blažej [-] (59. J. Lampa [-] )

SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - A. Taraba [-] , J. Farský [-] , R. Kublák [-] - M. Váňa [-] (84. M. Šimák [-] ) , A. Fojtík [-] , O. Walder [-] (78. S. Bystroň [-] ) - J. Padych [-] , M. Váňa [-] - J. Kahánek [-] (71. V. Řehák [-] ) , T. Baran [-]

ŽK: 45. R. Kublák , 45. A. Taraba , 61. O. Walder , 76. J. Hlaváč , 78. T. Baran , 90. J. Farský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - PICMAUS Jiří, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.