Břidličná vyfasovala potupnou desítku


Branky


17. M. Váňa , 19. M. Váňa , 24. M. Váňa , 44. M. Váňa , 47. A. Fojtík , 49. M. Váňa , 53. M. Váňa , 69. J. Hlaváč (p.) , 76. J. Kahánek , 81. M. Váňa
0

Report se strany Čeladné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začínají nátlakovou hrou hned od začátku zápasu a již v 5.min,ostřelují Zifčákovu branku.Další šance přišla v 17.min,když Martin Váňa poprvé překonává brankáře 1-0.Jedinou střelu hostí Hlaváč chytá.Spolupráce Padych-Váňa v 21.min.končí brankou,když druhý jmenovaný doráží do prázdné 2-0!O další branku v 26.min. se postaral opět Martin Váňa,když s míčem prošel obranou a technickou střelou střelou k tyči zvyšuje na 3-0!Vzápětí má obrovskou příležitost Walder,míč střílí těsně vedle tyče.O další gól v síti Břidličné se postaral opět Martin Váňa,kdy střelou v 44.min dává svou čtvrtou branku.

 

Do druhého poločasu nastupuje Čeladná aktivněji a odměnou je další gól v 48.min,když Fojtík po přihrávce Padycha volí střelu z první a míč se ocitá za brankářovými zády 5-0!O minutu později výborně hrající Martin Váňa posílá míč na bratra Marka a ten kolem gólmana nechává znovu měnit skóre 6-0!Břidličná v 53.min špatně rozehrává,míč zachytává Marek Váňa,posílá na bratra Martina a ten svou další brankou zvyšuje na 7:0!Po centru Fojtíka se k míči dostává Walder,má namířeno do pokutového území,kde je sražen a Čeladná má výhodu pokutového kopu.Míč si bere brankář domácích Hlaváč a úspěšně proměňuje 8:0!Střídající Baran dostává míč do běhu,centruje do čtverce,kde kde nachází Kahánka a ten v 76.min,dává na 9:0.Závěr a konečný výsledek určuje nejlepší hráč na hřišti Martin Váňa,když v 82,min,dostává míč do uličky a svou šestou brankou ukončuje skóre na 10:0! 

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Počet diváků: 150. Rozhodčí: OPĚLA Robin - FUTERKO Martin, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.