M. Sabo 10.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov přišel o tři body v poslední minutě


Branky


0

Krnov vedl od desáté minuty, ale o svou výhru a tím pádem i o tři body přišel v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Krnova přijel celek Frenštátu, který se v loňské sezóně horkotěžko zachraňoval na poslední chvíli. Vstup do střetnutí mělalepší domácí družina, když po deseti minutách hry zakončil své povedené sólo Sabó - 1:0. Za chvilku později orazítkoval Frenštát břevno domácí svatyně. Šance se střídaly na obou stranách. Čtvrhodiny před závěrečným hvizdem se dostal do stoprocentní šance Hrubý, ale jeho střelu z pěti metrů reflexivním zákrokem zneškodnil frenštítský brankář Horák a tím uchoval pro hosty naději na body. Hru hostů hodně rozhýbal bývalý prvoligista a hrající trenér Kobylík. V 88. minutě zahrával Krnov standardku, ale míče se zmocnil Frenštát a z rychlého brejku se míč dostal ke Špačkovi, který zkušeně uklidil hlavou do sítě centr Fárka - 1:1. Zápas tak skončil spravedlivou dělbou bodů. 



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Daříček [-] , M. Ostrák [-] (76. T. Moravec [-] ) , M. Čanecký [-] , M. Havlíček [-] , M. Sabo [-] , J. Šimčík [-] , D. Mrukvia [-] , O. Bartoníček [-] (69. L. Mitura [-] ) , A. Ondra [-] (81. L. Pella [-] ) , J. Hrubý [-] (85. P. Simichanidis [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
D. Horák [-] - R. Špaček [-] , A. Marek [-] , D. Lošťák [-] (67. J. Zoller [-] ) , P. Střelec [-] (76. P. Fárek [-] ) , Z. Vokáč [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (90. R. Vaverka [-] ) , J. Malý [-] (55. D. Kobylík [-] ) , J. Bednář [-] , A. Plachký [-]

ŽK: 17. M. Ostrák , 66. O. Bartoníček - 35. P. Klimpar , 56. J. Kovář , 88. R. Špaček .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Sivera Jan - KUBIENA Petr, TVRDÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.