Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozhovice nepřipustily překvapení, soupeře přejely ve druhé půli


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Rozhovice
David Stejskal: Do utkání jsme šli s jasným cílem, nepodcenit poslední tým tabulky a vstřelit co nejdříve branku. Opak byl ovšem pravdou. Náš výkon byl v prvním poločase nemastný neslaný a stejně jako Chelsea jsme nechali jít soupeře do vedení. Do konce poločasu mohli oba týmy vstřelit nějaké branky, ale jen díky dobře chytajícím brankářům se skore měnilo až v poslení minutě poločasu, kdy se poprvé v rozhovickém dresu brankově prosadil Kaplan. Druhá půle se až na pár vyjímek odvíjela dle našich předdstav. Soupeře jsme do šancí nepoštěli a ty naše jsme dokázali přetavit v branky(Uhlíř 2x,Kalas,Stejskal). Je ale nutno podotknout, že soupeř nám nedal ani metr hřiště a bojovalo se o každý míč.




Sestavy


SK Rozhovice
L. Báča [-] - V. Voženílek [-] , T. Musil [-] (76. M. Popílek [-] ) , J. Uhlíř [-] (86. J. Šibrava [-] ) , F. Pecina [-] , O. Dušek [-] , J. Mudruňka [-] (78. V. Svoboda [-] ) , D. Stejskal [-] , F. Kaplan [-] , M. Kopecký [-] , T. Kalas [-] (88. D. Lietavec [-] )

SK Řečany nad Labem 1920
D. Cincibus [-] - F. Bank [-] (70. T. Ruml [-] ) , Š. Tichý [-] , V. Novotný [-] , M. Tichý [-] , P. Moravec [-] , L. Hostinský [-] , M. Wiesner [-] , J. Rajnet [-] (70. M. Loužil [-] ) , T. Bendžík [-] , R. Krejčík [-]

ŽK: 74. J. Mudruňka , 83. O. Dušek - 24. T. Bendžík , 30. L. Hostinský , 51. F. Bank , 61. M. Tichý , 85. V. Novotný .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: TRNKA Pavel - LUKÁŠEK Jiří, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.