Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:30

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd přejel Přelouč


Branky


0

  Důležitý zápas měl stejný průběh jako většina našich duelů v podzimní části. Naše dobývání branky soupeře, místy až drtivý tlak, ale gól ne a ne dát. V závěru soupeře přehrajeme zejména fyzicky a po vstřelení vítězné branky spadne z kopaček našich borců nervozita a dohráváme exhibičně. Svitavy B, Kunčina, R.Bělá, ale i Pomezí i další mohou vyprávět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu jsme se do soupeře zakousli a měli jsme tradičně i gólovky. V.5.min. neviděl střelu Franka hostující brankář Šutovec, ale se štěstím vyrazil. V sedmé minutě se nevedlo Mandlíkovi. Ve 24.min. Kopecký usměrnil ze 6 metrů přihrávku Vrabce vysoko nad. Ve 25.min. obešel všechny obránce Vrabec, ale přeloučský brankář jeho střelu chytil. Ve 35.min. centoval Frank, Kopeckého hlavičku Šutovec ještě vyrazil, ale dorážka Drahoše už skončila za brankovou čarou. Ve 40.min. Janecký chytil ojedinělou střelu Vančurovi. Dvě minuty před koncem poločasu kopali hosté nakrátko roh, naši borci spali. Centr před branku Novák usměrnil do sítě. Ve 45.min. sóloval ve vápně Kopecký, před brankářem volil střelu do protipohybu, ta ale orazitkovala tyč.

 

     Po změně stran měl hned dvě šance Frňka, ale zahodil je. Tentýž hráč kopal i přímý kop těsně vedle. V 58.min. Janecky chitil střelu Hrušky. Nezdarem skončili i šance Kopeckého, Štarmana a Vančury. my jsme vyvíjeli tlak, ale ten končíval řadou nepřesností. V 80.min. vystřel z dálky Pešina, obrana Přelouče míč procedila, ten se dostal k osamocenému Kopeckému a ten potvrdil své zabíjácké schopnosti. 2:1. A začaly se dít věci. Téměř každou minutu se měnilo skóre v náš prospěch. V 81.min. vybojoval míč na naší půlce Mandlík, naše přečíslení uzavřel Kalánek střelou do sítě. V 82.min. obešel vše Kopacký.4:1. Když o dvě minuty poté Drahoš dal pátý úspěch, hosté házeli na plac symbolický ručník. Konečný výsledek stanovil v poslední minutě Frňka. 6:1.

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - J. Pešina [-] , J. Vomáčka [-] , P. Frank [-] (54. P. Fulík [-] ) , D. Kabrhel [-] (68. O. Klusoň [-] ) , R. Mandlík [-] , P. Drahoš [-] - M. Frňka [-] - M. Vrabec [-] , P. Štarman [-] (74. P. Kalánek [-] ) , M. Kopecký [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - L. Chaloupský [-] , F. Kosek [-] (74. J. Hrečín [-] ) , L. Machačný [-] , J. Novák [-] - J. Hruška [-] - J. Váša [-] , L. Hladík [-] , M. Kačírek [-] , J. Kmoníček [-] , V. Vančura [-]

ŽK: 53. R. Mandlík - 76. J. Váša , 80. J. Šutovec , 80. L. Hladík .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: Valenta Jan - BEDNÁŘ Jaroslav, SITA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.