Česká si zajistila plný bodový zisk v první půli


0

Za sychravého počasí se v České Třebové odehrál zajimavý zápas..

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté byli na prvním místě tabulky krajského přeboru, Heřmanův Městec se v případě dnešní výhry mohl na Českotřebovské fotbalisty bodově dotáhnout.

Už ve 3.minutě přišla akce středem hřiště a domácí se ujali vedení 1:0. Po celý první poločas měli domácí jasně navrh, ale své šance zahazovali, a tak se prosadili hosté. Ve 31.minutě zahrávali rohový kop a bylo srovnáno 1:1. Závěr poločasu patřil domácím fotbalistům a ty slepenými brankami ve 37 a 42. minutě odskočili na rozdíl dvou branek - 3:1.

 

Druhý poločas zásadně ovlivnilo vyloučení hostujícího Netušila. Od té doby už k vidění moc fotbalové krásy nebylo, domácí si sice dokázali vytvořit brankové situace, ale nedokázali je využít, a tak utkání skončilo 3:1. Tím pádem Česká Třebová přezimuje za první příčce tabulky.

 

Autor: Patrik Muller



Sestavy


FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - M. Fučík [-] , O. Skalický [-] , P. Rataj [-] , P. Zahálka [-] , P. Müller [-] (59. J. Vondra [-] ) , O. Ezr [-] (64. J. Stolín [-] ) , F. Grepl [-] , V. Novotný [-] (64. P. Urbanec [-] ) , M. Kubásek [-] (59. M. Kopecký [-] ) , L. Roušar [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - T. Dvořáček [-] (35. O. Pilný [-] ) , D. Vrátil [-] , S. Mach [-] , M. Jablečník [-] , D. Jablečník [-] , D. Zrůst [-] (76. D. Kosina [-] ) , D. Svoboda [-] , M. Netušil [-] , D. Salfický [-] , R. Jošt [-] (75. J. Musil [-] )

ŽK: 15. P. Zahálka , 58. M. Fučík - 13. D. Svoboda , 40. M. Netušil , 44. R. Jošt . ČK: 50. M. Netušil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pavlas Jiří - HOŘÍNEK Lukáš, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.