Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 10:15

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim přehrála Litomyšl


Branky


0

Průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři chtěli hrát  tak se bylo na co koukat. Bohužel řada nepřesností na obou stranách nevedla k častým šancím. V 9. minutě se hrubky dopustil hostující Radimecký a pro Vašulína nebyl problém překonat brankáře Kačera 1:0. V 16. minutě bylo vyrovnáno, když na druhé straně hrubku Holečka potrestal Štoudek 1:1. Vedení vrátil domácím ve 37. minutě Stránský, který z úhlu propálil brankáře Litomyšle 2:1. Hosté chtěli vyrovnat, ale proti byla defenziva domácích včele s brankářem Kudláčkem. Ve 44. minutě neudržel brankář Kačer Kopeckého centr a pohotový Vašulín vstřelil třetí gól domácích 3:1. Poločasový výsledek tak byl 3:1 pro rezervu MFK Chrudim. Ve druhém poločase si Jiskra vytvořila několik příležitostí, ale překonat domácího brankáře Kudláčka se jim nedařilo. Domácí měli také několik příležitostí, ale bez gólového efektu. V 74. minutě se probíjel do šestnáctky Litomyšle Stránský, byl podražen a nařízený pokutový kop přetavil v hatrik chrudimský Vašulín 4:1. Hosté ještě korigovali po chybě Shejbala Zemanem na 4:2, ale víc toho již nestihli. Domácí tak zaslouženě zvítězili 4:2.

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz/



Sestavy


MFK Chrudim B
L. Kudláček [-] - J. Stránský [-] , T. Linhart [-] (77. J. Pekař [-] ) , J. Švec [-] (61. A. Bureš [-] ) , J. Jindrák [-] , D. Vašulín [-] , M. Tlapák [-] , A. Zavřel [-] , D. Kopecký [-] , F. Holeček [-] , M. Matyáš [-] (58. V. Shejbal [-] )

TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - L. Severa [-] , J. Štoudek [-] , P. Urban [-] , P. Kundera [-] (58. J. Zeman [-] ) , J. Paclík [-] , M. Hašek [-] , P. Čapek [-] , M. Radimecký [-] , M. Gyömber [-] , M. Severa [-] (74. J. Vejrych [-] )

ŽK: 79. D. Vašulín - 65. M. Severa , 70. M. Radimecký .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Beneš David - VALENTA Jan, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.