2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička přemohla Litomyšl


Branky


63. V. Pazdera , 86. T. Mbah
0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okresní rivalové se do boje na podmáčeném terénu pustili zhurta, hrálo se útočně, ale z obou stran také s množstvím nepřesností. Opticky lépe vyzněl první poločas pro domácí, kteří byli nebezpečnější a vypracovali si také více gólových možností. Asi tu největší měl hned po třech minutách T. Mbah, který se dostal i přes brankáře Kačera a jeho střelu z úhlu hosté odvraceli těsně před „lajnou“. Za Jiskru nejvíce zahrozil Zeman, který se protlačil do zajímavého zakončení přes chybujícího obránce, ale Slaný si poradil. Nástup do druhé půle vyšel lépe hostům, jejichž akcím však chyběla přesnější finální přihrávka a k přímému ohrožení Slaného se moc nedostávali. Rozhodla 63. minuta, kdy se ujala nenápadná střela Vojty Pazdery, která zapadla k tyči Kačerovy branky – 1:0. Poličští si potom získaný náskok kontrolovali, hosté se přes enormní snahu do šance na vyrovnání nedostali, naopak ještě jednou inkasovali, když do jejich otevřené obrany vnikl Tochukwu Mbah a podtrhl účet zápasu – 2:0. Domácí si tak připsali třetí vítězství v řadě !

 

zdroj: https://skpolicka.wordpress.com/



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Ivo Svoboda, trenér TJ Jiskra Litomyšl: .Domácí mají nakoupený silný tým, byli aktivnější, jejich kvalita v zápase byla znát a vyhráli zaslouženě. Odehráli jsme ale dobré utkání a především v prvním poločase jsme mohli branky vstřelit. Škoda laciné obdržené první branky, po které nás domácí již do brankových příležitostí nepustili. Dobře jsme kombinovali a bez větších potíží jsme si poradili s kvalitní trojicí hráčů černé pleti, avšak větší starosti nám dělala trojice v černých dresech.



Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - T. Mbah [-] , F. Awuku [-] (79. J. Mužík [-] ) , M. Mbah [-] , A. Andrle [-] , J. Nespěšný [-] (63. T. Švec [-] ) , R. Netolický [-] , V. Pazdera [-] , J. Čejka [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - L. Severa [-] (76. J. Jireček [-] ) , J. Zeman [-] (67. V. Folta [-] ) , A. Valenta [-] (46. L. Tomšů [-] ) , P. Urban [-] (67. J. Vejrych [-] ) , P. Kundera [-] , J. Paclík [-] , P. Čapek [-] , M. Hašek [-] , M. Radimecký [-] , M. Gyömber [-]

ŽK: 87. T. Jílek - 57. L. Severa , 88. J. Paclík .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Poláček Libor - ŠTĚPÁNEK Pavel, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.