Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:00

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žamberk porazil Třemošnici


Branky


0

Jak zápas probíhal? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Žamberka jsme jeli s touhou konečně bodovat naplno a vylepšit postavení v tabulce. V 16' se dostal ke střele domácí Smola, ale Janda byl pozorný. Hned v 17' přišlo naše nedůsledné bránění hráčů soupeře a do koncovky se dostal Kopecký ...pohotově zakončil - 1:0. Ve 20' střílel těsně vedle P. Šindelář . Naše odpověď ve 24'  přišla brzy po pravé straně centroval J. Vančura a P. Šindelář nekompromisně z voleje - 1:1. Ve 33' přišel delší pas od domácího stopera a bohužel Král míč netrefil ...Rozlívka postupoval sám na Jandu a našeho brankáře prostřelil - 2:1. Druhý poločas byla naše snaha o vyrovnání marná. Domácí bránili a nám se nepodařilo vyrovnat. Za zmínku stojí dalekonosná střela Mocana v 63' a v samém závěru jsme šli do přečíslení, ale Šebkovi poslední klička nevyšla. V zápase jsme si vytvořili větší množství standart. situací, ale bez potřebného zakončení.
Děkujem věrným fanouškům za podporu . 

Více zde: http://sktremosnice.webnode.cz/news/kp-dospelych-11-kolo-prohra-v-zamberku/



Ohlasy k zápasu



ŽSK Třemošnice
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice: opět nás srazily hloupé chyby v obranné činnosti. A soupeř nabídnuté šance potrestal. Po vyrovnání chtělo hru uklidnit a nerozhodný stav dotáhnout do poločasové remízy. Bohužel to se nestalo. Druhý poločas se hrál v naši režii, ale branku se nepodařilo vstřelit. Hráči se snažili....ale dnes to na body nestačilo.



Sestavy


1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - F. Durna [-] (65. M. Pavelka [-] ) , J. Smola [-] , D. Skoták [-] (90. L. Kos [-] ) , L. Franke [-] , A. Kopecký [-] , J. Trejtnar [-] , L. Trnka [-] , P. Zach [-] , M. Rozlívka [-] , J. Stejskal [-]

ŽSK Třemošnice
J. Janda [-] - M. Hejcman [-] , J. Šebek [-] , M. Šindelář [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , M. Brom [-] (82. R. Šťastný [-] ) , M. Král [-] (46. V. Petr [-] ) , O. Vančura [-] , O. Culek [-] , L. Mocanu [-]

ŽK: 53. F. Durna - 80. L. Mocanu .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Jansa Adam - BEDNÁŘ Jaroslav, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.