1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšl vyhrál na pokutové kopy


Branky


0

Report přináší domácí web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 10. kole zavítal na naše hřiště sousední tým v tabulce Žamberk. Utkání se hrálo za slunečného počasí a tak ke spokojenosti už jen chybělo vidět několik branek, nejlépe v síti hostujícího brankáře. 


Úvod utkání se nesl v duchu opatrného fotbalu se snahou neudělat chybu, nudný fotbal to nebyl. V. minutě doběhl dlouhou přihrávku Jirka Paclík, centrem našel Láďu Severu, ten hlavou minul. V 16.minutě musel krýt tvrdou střelu Michal Kačer. V zápětí vypíchl míč obránci Honza Štoudek, jeho centr levačkou však nabíhajícího Láďu Severu nenašel. V 21. minutě vybojoval míč ve středu hřiště Jirka Paclík, přihrál rozběhnutému Jardovi Zemanovi, ten přihrál po zemi do vápna Honzovi Štoudkovi, který však ve 100% 3anci minul míč.V těchto minutách jsme byli lepším týmem, měli tlak, ale důraz před soupeřovou brankou byl malý. Zejména dlouhé auty Ládi Severy dělaly soupeři velké problémy. Ve 41. minutě měl brankovou příležitost Jarda Zeman, když po přihrávce Pavla Urbana šel zprava sám na brankáře, střela mu však sklouzla na šajtli a míč šel mimo. Když se v zápětí neujala ani střela Petra Kundery, šlo se do kabin za stavu 0:0.


Také v druhém poločase se hrál zajímavý fotbal. Ve 49. minutě prostrčil míč do uličky Petr Čapek nabíhajícímu Jirkovi Paclíkovi, ten však ani nadvakrát neprostřelil hostujícího brankáře. V dalších minutách byli aktivnější hosté, ale v brance stál dobře chytající Michal Kačer. V 76. minutě vyslal do brejku Honzu Štoudka Láďa Severa, ten však přihrávku nezachytil. A tak znovu došlo na né příliš oblíbený penaltový rozstřel. V minulém kole naši střelci selhali a tak jsme měli trochu obavy, jak to dopadne tentokrát. Úvod rozstřelu nám vyšel skvěle, Míchal Kačer chytil dvě a už se zdálo, že zvítězíme. Naši závěreční střelci však selhali a tak se rozhodlo až v sedmé sérii. Hostující hráč překopl a náš nejzkušenější Martin Gyömber přesnou střelou získal pro svůj typ ještě jeden bod navíc.

 

Zdroj: http://jiskralitomysl.webzdarma.cz



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - M. Severa [-] , M. Gyömber [-] , J. Štoudek [-] (76. J. Vejrych [-] ) , P. Čapek [-] (85. M. Malý [-] ) - J. Paclík [-] - J. Zeman [-] (67. A. Valenta [-] ) , L. Severa [-] - P. Kundera [-] , M. Hašek [-] , P. Urban [-]

1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - T. Kotyza [-] , J. Smola [-] , D. Skoták [-] (71. P. Zach [-] ) , M. Pavelka [-] , A. Kopecký [-] , J. Trejtnar [-] , L. Kos [-] , L. Franke [-] , M. Rozlívka [-] , J. Stejskal [-] (37. L. Trnka [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - ŠTĚRBA Jaroslav, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.