0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná porazilo béčko Cábelíků díky Zmeškalově trefě


Branky


0

Utkání pro nás tradičně okomentoval trenér Rudné Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu zápasu jsme vyráželi v sobotu 23. 9. 2017 do nedalekého Králova Dvora, kde nás čekal domácí B tým. Tento soupeř je stejně jako my nováčkem soutěže, když loni dokázal vyhrát OP Beroun. Domácím se zatím v soutěži bodovat nepodařilo a krčili se v tabulce na posledním místě, těsně za námi. Hrálo se tedy prakticky o šest bodů. Bohužel jsme se k zápasu sešli jen ve 12 hráčích, chytat musel zraněný nebrankář Sláva Jellúš a v útoku nastoupil teprve patnáctiletý Tomáš Bubeník! Protože domácí A mužstvo mělo svůj dopolední zápas ČFL odehráno, tak jsme se trochu obávali doplnění a posílení béčka. K tomu však téměř nedošlo, když pomineme start Jiřího Ježdíka, který nastoupil až do druhého poločasu. 


Od úvodu jsme byli lepším týmem. Problémy jsme si dělali jen sami, když jsme nehráli po zemi a vzdušné souboje uprostřed hřiště jsme jednoznačně prohrávali. Jakmile jsme dokázali zakombinovat a dostat míče na naše křídelní hráče, tak jsme byli nebezpeční. Bohužel jsme nedokázali dotáhnout slibně se rozvíjející brejky do gólové tečky. Často jsme pokazili finální přihrávku. V 18. minutě jsme se však mohli poprvé radovat, když proti domácímu brankáři najížděl Marek Kaucký, který mohl být ještě doplněn Bubeníkem. Náš hráč se rozhodl zakončit sám, míč si potáhl na svoji silnější nohu, ale brankáře domácích neprostřelil! Ve 21. minutě jsme zahrávali rohový kop. Roman Wrobel odcentroval, Kaucký prodloužil na přední tyči míč a z blízka se prosadil Patrik Zmeškal, 0:1! I domácí se dostali během první půle k několika rohovým kopům, ale k ohrožení naší branky to nevedlo. Tu trefili během první půle jen jednou, ale střela mířila doprostřed a náš brankář ji udržel. Uklidnění a gólovou pojistku jsme mohli přidat několikrát. Blízko gólu byl Roman Wrobel, ale trefil z úhlu jen brankáře. První gól za muže mohl vstřelit i Bubeník, jenže zakončení malinko prováhal, a když si míč srovnal, tak už nebyl pro zakončení prostor. Také Miroslav Rott, který střílel do poloodkryté branky, mohl skórovat, ale střela se mu po nártu špatně svezla. Ještě jednou do poločasu nám zatrnulo, když centrovaný míč proletěl našemu „brankáři“ mezi rukama, ale naštěstí mimo branku. Poločas, ve kterém bylo vidět, že proti sobě stojí dva celky ze spodku tabulky, skončil jen naším těsným vedením. 


Druhá půle byla z naší strany horší. Prvních deset minut nás domácí celkem lehce zmáčkli a my nebyli schopni dostat míč ani na polovinu. Všechny závary jsem se štěstím a obětavostí celé obrany přečkali. Bohužel nám kombinace ve druhé půli nevycházela, a přestože na nás domácí zase tolik netlačili, tak jsme hrozně míčů zkazili, počínali si zbrkle a nezkušeně. Také nám asi docházeli síly, protože nebylo jak tým okysličit a častokrát jsme se na velkém hřišti, vysilovali úplně zbytečně. Když jsem musel v 54. minutě sáhnout k jedinému možnému střídání, protože již nemohl pokračovat David Kotouč, kterého na pravém kraji obrany nahradil Honza Krejčí, obával jsem se, abychom vůbec dohráli v jedenácti hráčích. Domácí měli jednu velkou šanci na srovnání, po jednom rohovém kopu propadl míč k nohám domácího trenéra A mužstva, ale exligový Jiří Sabou nedokázal přes náš blok míč za záda Jellúše propasírovat! I když hra byla z naší strany hodně nekvalitní, tak jsme mohli branky přidat. Hodně blízko gólu byl hlavičkující Robert Stökl, ale branku na zadní tyči netrefil. K závěru zápasu jsme se převážně bránili, ale nakopávané míče naši stopeři s přehledem odvraceli. Asi tři minuty před koncem zápasu běžel na domácího brankáře opět sám Kaucký. Podařilo se mu gólmana obstřelit, ale míč bohužel skončil jen na tyči a k dorážce se nikdo z našich hráčů nedostal. Šancí jsme tedy měli více než dost, ale vyhráli jsme jen nejtěsnějším rozdílem. V naší situaci šlo však o hodně důležité, i když utrápené vítězství! Musím pochválit hráče za určitou obětavost, poděkování za odvahu zaslouží zaskakující brankář Sláva Jellúš a také mladý Tomáš Bubeník.

 

Sestava: Jellúš, Kotouč D. (54. Krejčí), Zmeškal (K), Samko, Zachař, Kaucký, Rott, Bialek, Wrobel, Stökl, Bubeník

 

Nejlepší hráči z mého pohledu: Brehin, Ježdík, Sabou - Samko, Zmeškal, Bialek

 

 

Napsal, Petr Vraštil



Sestavy


FK Králův Dvůr B
P. Melzer [-] - O. Pavlišta [-] (59. J. Vavřina [-] ) , J. Černý [-] , J. Sabou [-] (84. M. Trojan [-] ) , P. Svoboda [-] , F. Podstavka [-] , A. Brehin [-] , J. Bican [-] (46. J. Ježdík [-] ) , J. Šindelář [-] , J. Svoboda [-] , B. Jeřábek [-]

FK Rudná
S. Jellúš [-] - P. Zachař [-] , M. Samko [-] , P. Zmeškal [-] , D. Kotouč [-] (54. J. Krejčí [-] ) - M. Kaucký [-] , M. Rott [-] , R. Wrobel [-] , M. Bialek [-] - T. Bubeník [-] , R. Stőkl [-]

ŽK: 87. M. Rott .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - KUKA Vladimír, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.