2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj padajících celků ovládla Holice


Branky


14

Souboj o předposlední místo v tabulce MSFL vyhrála Holice poměrem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve čtvrté minutě domácí otevřeli skóre. Holice využila nepřesnou rozehrávku v mohelnické obraně a ke střele zpoza vápna se dostal Patrik Voleský a míč těsně nad rmenem brankáře Večeře doletěl až do sítě. Ve třinácté minutě vyrazil reflexivně Večeř hlavičku Banasika po centru Marka Šichora. O dvě minuty později šel Seibert do úniku po pravé straně a centrem našel Voleského, který ale díky důrazu mohelnických obránců nakonec nezakončil. V devatenácté minutě vypálil těsně vedle hostující Navrátil. Ve 25. minutě se dostal po chybě Kuby míč k Voleskému, který ale šajtlí trefil jen tyč. Ve 39. minutě se do brejku po fatální chybě na vápně dostal Petr Navrátil, který se stejnou kličkou zbavil dvou bránících hráčů a nakonec střelou na zadní tyč překonal i domácího brankáře Svobodu. V rvní nastavené minutě prvního dějství byla nařízena penalta po faulu na Voleského. K exekuci se postavil Luboš Horka, ale jeho přízemní střelu Večeř vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou Antla.

Ve druhém poločase čekali diváci na první vážnější akci až do 74. minuty, kdy se dostal ke střele po Antlově chybě Klimeš, ale těsně přestřelil. V 83. minutě nahrál Šichor z levého křídla Tadeáši Spurnému, který si míč rychle zpracoval a hned vypálil přímo do šibenice mohelnické branky a strhl tak vedení na stranu Holice. Do konce zápasu už se skóre neměnilo a domácí si tak řipisují tři body a mají náskok na svého dnešního soupeře dvě kola před koncem už pět bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér Mohelnice: Soupeř byl v prvním poločase lepší a fotbalovější a využil naší chyby. My máme hodně zraněných a ztratili jsme motivaci. Už spíše vyhlížíme poslední zápas a následný konec sezony.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Svoboda [-] - J. Juráš [-] , L. Horka [-] , M. Antl [-] (77. R. Plesník [-] ) , O. Seibert [-] , M. Banasik [-] (64. O. Bořil [-] ) , P. Voleský [-] , M. Šichor [-] (86. M. Schmidt [-] ) , M. Krejčí [-] , T. Spurný [-] , O. Buček [-]

FK Mohelnice
P. Večeř [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , M. Sedlo [-] , R. Kuba [-] - O. Klimeš [-] (77. R. Nantl [-] ) , J. Svoboda [-] , K. Yimuran [-] , J. Hlavsa [-] - P. Navrátil [-] (89. Z. Chen [-] ) , D. Smrček [-] (81. L. Zhang [-] ) -

Hráči zápasu: P. Voleský .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Mikeska Karel - CIESLAR Ondřej, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích