D. Kraut 34.
1:2
(1:0)
15. M. Vrága (p.)
62. F. Hruboš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani poločasové vedení nestačilo


Branky


34. D. Kraut - 15. M. Vrága (p.) , 62. F. Hruboš
0

Hlučín se nadále trápí a v 8. kole MSFL prohrál s nováčkem z Uherského Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedení

Diváci čekali na první vážnější ake přes půl hodiny hry. Dočkali se až ve 33. minutě a k jejich radosti z toho byl hned gól pro domácí tým. Z levé strany poslal nádherný centr Krejčí a na míč si naskočl Dominik Kraut, když předskočil i řeskočil jednoho z obránců a hlavičkoval, brankář Červinka měl sice míč na rukavicích a snažil se jej vytlačit, ale to se mu nepovedlo. Hosté mohli o čtyři minuty později srovnat, když se dostal do zakončení Sklenář, ale jeho střela z dvaceti metrů těsně minula horní růžek Kolenkovi branky.

Obrat

Ve druhém poločase diváci čekali na rvní vážnější akci pouze sedm minut, když v 52. minutě vypálil Málek z velké dálky, míč před ním nepříjemně skočil a vyrazil jej pouze před sebe a Jančík se snažil dorážet, ale u míče nebyl včas a nepovedlo se mu zakončit. V 57. minutě šel nebezpečně do souboje domácí kapitán Žižka, dopustil se faulu a byla z toho penalta pro Uherský Brod, k té se postavil Vrága a bezpečně ji proměnil, když poslal brankáře Kolenka na druhou stranu. A o dvě minuty později dokonali hostující fotbalisté obrat. Znovu po faulu Žižky byl nařízen přímý kop z pravé strany, ze kterého přiletěl centr do vápna na zadné tyč a tam si na míč naskočil Šálek a nohou z voleje placírkou uklidil míč do sítě. Čtyři minuty před koncem byl faulován Málek dvacet metrů od branky hostů a sám si vzal na starost rozehrání přímého kopu. Největší šanci na vyrovnání ale dobrým zákrokem zlikvidoval brankář Červinka, který vyrazil míč do bezpečí.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Radomír Korytář - Trenér Hlučína: I přesto, že první půle nebyla úplně špatná a vedli jsme, tak je pro mě výsledek zklamáním. Nedali jsme si pozor na to, na co jsme si řekli, že si ho dáme.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] - K. Hudeczek [-] , J. Málek [-] , P. Ságner [-] (81. F. Dubnický [-] ) - D. Kraut [-] , M. Krejčí [-] (65. A. Fojtík [-] ) - T. Dostál [-] , K. Jančík [-] (61. M. Foltyn [-] )

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , R. Holík [-] , M. Pavelka [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] (83. L. Nevařil [-] ) , M. Pochylý [-] , V. Gettler [-] (79. M. Mančík [-] ) , B. Šálek [-] - F. Hruboš [-] , V. Dolina [-] (65. J. Michalec [-] )

ŽK: 67. V. Heinik - 63. M. David , 68. F. Hruboš , 88. M. Červinka .
Hráči zápasu: M. Vrága .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.