P. Simr 30.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:15

6.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba zůstávají neporaženi, ale nikdo už není stoprocentní


Branky


0

Dva týmy, které do tohoto souboje neztratily ani bod, spolu remizovaly 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky

Hosté se dostali hned po úvodní čtvrthodině do vedení, když měli k dispozici výhodu rohového kopu, který rozehráli celkem dobře, domácí ale míč odhlavičkovali a odražený balon se dostal za hranicí šestnáctky k volnému Jiřímu Krejčímu, který míč napálil z voleje nechytatelnou ranou na vzdálenější tyč.

 

Po půlhodině hry ale bylo srovnáno. Ve třicáté minutě kombinovali na levé straně Šuta a Demeter a právě druhý jmenovaný zakroutil do vápna nádherný centr, na který si naběhl Pavel Simr a hlavičkou překonal hostujícího brankáře Kollára. Ve 37. minutě zahrávali hosté přímý kop z levé strany a překvapivá střela skončila na břevně. Ve 40. minutě vybojoval po dobré práci Simra míč Mezlík, poslal jej do běhu Dolejšovi a ten mu jej vrátil pod sebe, ale Mezlíkovu ránu k tyči vyrazil Kollár. Dvě minuty před poločasem zakončoval k tyči Simr, ale Kollár míč vyrazil a následně z druhé vlny střílel na zadní tyč Krejčí, ale Kollár kopačkou na čáře znovu skvěle zakročil.

Hned po čtyřech minutách hry šel do brejku Dolejš, ale Kollár jeho střelu vyrazil a Simrovi dorážku do prázdné brány překazil obránce skluzem. V 53. minutě roztáhl Dolejš hru na Demetera, ten s přispěním teče těsně bránu minul.

 

V 59. minutě rozehrál Dolejš rychle přímý kop na půli hřiště do rozhozené obrany na Šutu, jehož střela protáhla Kollára. V 68. minutě měli hosté tisíciprocentní gólovku, když Kruba vyrazil hlavičku před sebe, ale dorážející hráč trefil vší silou pouze břevno. V 75. minutě dal Demeter gól, který nebyl uznán pro ofsajd. Pět minut před koncem hlavičkoval Simr těsně vedle.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Každý z týmů měl v utkání po dvou stoprocentních šancích, takže z mého pohledu je remíza zaslouženým výsledkem.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] , P. Mucha [-] (35. E. Smejkal [-] ) , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (67. M. Bouček [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , J. Krejčí [-]

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] , T. Josl [-] (46. V. Novotný [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] - . Dabić [-] (62. F. Studený [-] ) , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (90. J. Rapouch [-] ) - J. Koudelka [-] , A. Božović [-]

ŽK: 32. R. Demeter , 51. D. Komínek , 56. P. Mezlík - 35. M. Jeřábek , 69. L. Lahodný .
Hráči zápasu: L. Kollár .
Počet diváků: 720. Rozhodčí: GREČMAL Michal - ŠAMAJ Vratislav, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.