D. Pašek (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň bere s nováčkem pouze bod


Branky


D. Pašek (p.) - 53. M. Vrága
0

Fotbalisté Líšně  po úspěšném vstupu do MSFL dvakrát v tomto týdnu zaváhali s nováčkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněná penalta

Nejprve v týdnu nestačila Líšeň v poháru na Valašské Meziříčí, na jehož hřiští prohrála 3:1 a s pohárem se rozloučila. Následně o víkendu přivítala Uherský Brod, proti kterému začala dobře. Ve třicáté minutě šel do souboje brankář Červinka s útočícím hráčem, nejprve rozhodčí nařídil odkop od brány, ale následně své rozhodnutí změnil a nařídil pokutový kop. Bylo to hodně sporné, ale šlo to posoudit tak i tak a Líšeň tak zahrávala pokutový kop, který s přehledem proměnil třetím letošním gólěm ve dvou utkáních David Pašek, když poslal brankáře na stranu a sám zakončil téměř doprostřed. Líšeň tak šla do kabin za stavu 1:0 spokojenější.

Rána po změně stran

Do druhého poločasu nevstoupili domácí fotbalisté dobře. Měli sice velký tlak, ale potom inkasovali vyrovnávací branku. Hned po osmi minutách hry druhého poločasu totiž inkasovali vyrovnávací branku ze standardní situace o kterou se postaral hostující Michal Vrága a hosté tak brali premiérový bod po tom, co ztratili domácí zápas s Hodonínem v nastavení. Po devatenácti letech tak slaví Uherský Brod první bod v Moravskoslezské fotbalové lize. Naopak Líšeň mohla litovat, že po vítězství venku na půdě Hulína ztratila doma dva body a má tak po dvou kolech jen čtyři body, když mohli mít její fotbalisté ještě o dva body více.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: „V největším tlaku dostaneme gól ze standardky, který nás srazí dolů. To se nesmí stávat,“




Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] , L. Hanuš [-] (82. F. Smrčka [-] ) , A. Ovsepjan [-] (70. D. Frimmel [-] ) , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , M. Machálek [-] , D. Krška [-] , R. Čampa [-] , M. Bednář [-] (31. E. Sedláček [-] )

ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - R. Holík [-] , L. Nevařil [-] (88. M. Pavelka [-] ) , M. David [-] , M. Vrága [-] - R. David [-] , D. Sklenář [-] , B. Šálek [-] - F. Hruboš [-] (83. O. Večeřa [-] ) , V. Dolina [-] , J. Michalec [-] (73. M. Mančík [-] )

ŽK: 37. L. Hanuš , 45. M. Machálek , 54. E. Sedláček - 58. D. Sklenář .
Hráči zápasu: M. Vrága .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MOJŽÍŠ Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.