F. Dvořák 72. (vl.)
T. Láf 79.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice odvážejí z Číměře pouze bod


Branky


72. F. Dvořák (vl.) , 79. T. Láf - 12. P. Arvaj , 50. V. Samec
0

Duel dvou sousedních týmů v tabulce Číměře a Českých Velenic očekával vyrovnané utkání. Oba mančafty dělil od sebe pouze bod, takže bylo jasné, že kdo vyhraje posune se zase o něco výš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Arvaj

K utkání se hosté z důvodu nehody a následného bloudění jednoho auta dostavili pozdě. I přes tyto problémy od začátku utkání měli jasnou převahu a to potvrdili v 15. minutě vedoucí brankou mladíka Pavla Arvaje. Celý první poločas se hrál prakticky na polovině soupeře a my veleničtí bohužel další šance neproměnili. Jedna z nich dokonce skončila na tyči domácí branky. Poločas tak skončil hubeným vedením hostí.

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

Na začátku druhé půle se po individuální akci trefil výborně hrající Václav Samec. Vypadalo to, že utkání hosté dohrají v poklidu a další branky ještě přidají. Bohužel přišla 72. minuta a po centrovaném míči od lajny si Dvořák nešťastně srazil míč do vlastní branky - 1:2. Domácí se tím trochu probudili a začali být aktivnější. Jejich hru oživil i zkušený Havel. Další stoprocentní šanci na navýšení skóre měl opět Samec, kdy přeloboval domácího brankáře, ale ten ještě stihl z brankové čáry míč odehrát na roh. Pohroma pro hosty přišla deset minut před koncem utkání, kdy po nepochopitelné minele brankáře Marouška domácí uklidil Tomáš Láf míč do prázdné brány a tím srovnal stav utkání na 2:2. V 85. minutě po faulu na Bittengla v pokutovém území zahrával tentýž hráč penaltu, ale bohužel jí neproměnil. Následně měl ještě Malaník další dvě stoprocentní šance, ale kýženou branku bohužel nedal. Bylo to tak pro Velenice velice smolné utkání, kdy byli jednoznačně lepším týmem, ale obě branky si dali prakticky sami a další vyložené šance nedokázali proměnit. Jak se říká: " Fotbal nemá logiku " a v tomto případě to platilo stoprocentně.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): K utkání jsme se z důvodu nehody a následného bloudění jednoho auta dostavili pozdě. I přes tyto problémy jsme od začátku utkání měli jasnou převahu a to jsme potvrdili v 15. minutě vedoucí brankou mladíka Pavla Arvaje. Celý první poločas se hrál prakticky na polovině soupeře a my jsme bohužel další šance neproměnili. Jedna z nich skončila na tyči domácí branky. Na začátku druhé půle se po individuální akci trefil výborně hrající Samec. Vypadalo to, že utkání dohrajeme v poklidu a další branky ještě přidáme. Bohužel přišla 72. minuta a po centrovaném míči od lajny si Dvořák nešťastně srazil míč do vlastní branky. Domácí se tím trochu probudili a začali být aktivnější. Jejich hru oživil i zkušený Havel. Další stoprocentní šanci na navýšení skóre měl opět Samec, kdy přeloboval domácího brankáře, ale ten ještě stihl z brankové čáry míč odehrát na roh. Pohroma pro nás přišla deset minut před koncem utkání, kdy po nepochopitelné minele našeho brankáře domácí uklidili míč do prázdné brány a tím srovnali stav utkání. V 85. minutě po faulu na Bittengla v pokutovém území zahrával tentýž hráč penaltu, ale bohužel jí neproměnil. Následně měl ještě Malaník další dvě stoprocentní šance, ale kýženou branku bohužel nedal. Bylo to pro nás velice smolné utkání, kdy jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale obě branky jsme si dali sami a naše další vyložené šance jsme nedokázali proměnit. Jak se říká: " Fotbal nemá logiku " a v tomto případě to platilo stoprocentně.



Sestavy


Číměř
L. Růžička [-] - J. Zach [-] , J. Feytl [-] (46. J. Kalvas [-] ) , R. Sehner [-] (46. T. Láf [-] ) , M. Veith [-] , V. Mol [-] (70. J. Havel [-] ) , J. Strejček [-] , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , V. Hašek [-] , P. Nižník [-] (68. J. Kaiseršot [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - J. Mikl [-] (60. F. Malaník [-] ) , F. Dvořák [-] , R. Banašík [-] (75. M. Lehrmann [-] ) , P. Arvaj [-] , V. Samec [-] , M. Varšányi [-] , J. Bittengl [-] , M. Srpek [-] , Z. Zlamšídlo [-] , O. Haumer [-]

ŽK: 34. J. Feytl , 44. J. Strejček , 52. P. Nižník - 35. R. Banašík , 38. F. Dvořák , 38. V. Samec .
Hráči zápasu: V. Samec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Havlík Martin - VICAN Miroslav, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.