3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená na svém hřišti přehrála Hobzí


Branky


19. M. Bartoň , 25. J. Šimánek (p.) , 37. J. Šára
0

Domácí FK Studená nastoupila do nové sezony s jasným cílem. Umístit se na příčce nejvyšší. První utkání se jim povedlo náramně a na tři body jim stačil jen první poločas. Hosté naopak nezačali příliš šťastně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

V prvním kole nového ročníku OP studenští přivítali soupeře, který je v minulé sezóně dvakrát porazil. K zápasu z různých důvodů, hlavně zranění, nemohli postavit 7 hráčů základní sestavy: Kadlec, Šimánek Martin, Makovička, Lindourek, Grausam, Mitas a Dvořák. Proto také od zápasu příliš neočekávali. Vše důležité se odehrálo v první polovině. V 10. minutě střílel z dobré pozice nad Maška, za minutu těsně vedle J. Šimánek. Hosté se věnovali hlavně nákopům na rychlonohého Ličku, který zahrozil poprvé ve 14. minutě, po úniku z pravé strany střílel tvrdě těsně vedle. V 19. minutě přišla krásná fotbalová akce, která ukázala, že fotbal dokáže být velmi jednoduchý. Martin Bartoň se vydal z pozice předstopera středem hřiště, narazil si ukázkově z jedné s Pelejem a vypálil z 30 metrů - 1:0. Ve 23. minutě hosté orazítkovali břevno, ve 25. minutě šel Šára do tvrdého souboje o míč s golmanem, byla z toho penalta. Což hostující Lička neunesl a přidal pár peprných slov a rozhodčímu nezbylo než tasit červenou kartu. Přísnou penaltu Josef Šimánek proměnil - 2:0. V tento moment, i když šlo teprve o 25 minutu, se zápas rozhodl. Domácí vedli dva nula a hosté přišli o největší zbraň v podobě Ondry Ličky. Ve zbytku zápasu už hosté nevystřelili na bránu. Ve 31. minutě měli rychle za sebou dvě 100% šance Maška a Krasnovský, golman hostů střely z blízka zlikvidoval. Ve 36. minutě Šimánek udržel balón proti dvěma obráncům a posunul do křídla Jakubu Šárovi, který pěknou střelou ze strany zvýšil na 3:0. Poločas tak skončil rozdílem třídy.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase se toho už moc neudálo, domácí vědomi si velkých absencí a luxusního náskoku se nikam nehrnuli, hosté neměli sílu na to se zápasem ještě něco udělat. Domácí neřešili svá přečíslení dobře a největší šanci hostů měl domácí golman Duchoň, kdy mu v 74. minutě malá domů přeskočila na nerovném terénu nohu a skončila těsně vedle tyče. Stav utkání se ale nezměnil a tak si Studená připsala první tři body v sezóně a pasovala se na jednoho z favoritů postupu z okresního přeboru.

Statistiky zápasu:

Střely na bránu: 9:1

Střely mimo: 7:3

Rohy: 6:4

ŽK: 0:0

ČK: 0:1 (25. Lička)



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Hned do prvního zápasu jsme šli trochu s obavami. Bez sedmi lidí základu a stejně jsme dokázali postavit konkurenceschopný tým, za to jsem po tomto zápase asi nejvíc rád. Potěšilo mě i jak mladoši zvládli své úkoly v záloze, kde nastoupili dva šestnáctiletí a jeden osmnáctiletý. Zápas jsme rozhodli hned v první půli, což byl i náš záměr, vzhledem k vysokým teplotám. Hosté nám to usnadnili červenou kartou. Musím se trochu pozastavit nad tím, že sezóna teprve začala a já už všude čtu, že jsme favorit na postup. To rozhodně ne. Tuto sezónu máme jiné priority, konečně se nám povede udělat hřiště s umělým zavlažováním, takže nejspíše celé jaro strávíme někde v azylu. Proto postup rozhodně není na pořadu dne. Nejlepší hráči - dobrých výkonů dneska bylo víc - Martin Bartoň, Kuba Šára, Pepa Šimánek.




Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - R. Popelínský [-] , J. Pospíšil [-] , M. Bartoň [-] , D. Adamec [-] - J. Šára [-] , M. Pelej [-] , J. Šimánek [-] , P. Maška [-] (67. K. Reidl [-] ) - D. Krasnovský [-] (79. P. Šimek [-] ) , T. Přibyl [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - P. Zejda [-] , H. Bican [-] , J. Peterek [-] , R. Přikryl [-] (46. R. Brůžek [-] ) - M. Distel [-] (67. M. Štibich [-] ) , Z. Fišer [-] , P. Distl [-] , D. Malášek [-] - F. Štibich [-] , O. Lička [-]

ČK: 25. O. Lička .
Hráči zápasu: M. Bartoň , J. Šimánek , J. Šára .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - REISNER Jiří, MITAS Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.