FOTO: Novosedly doma nestačily na Strmilov


Branky


43. P. Šuba (p.) , 75. O. Nečeda
0

Novosedly nad Nežárkou přívítaly v deštivém odpoledni Strmilov. Utkání tudíž bylo hlavně o bojovnosti. Tři body si nakonec odvážejí hosté díky brance Šuby a Nečedy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta rozhodla o vítězi první půle

Během utkání proběhlo několik vydatných přeháněk a na terénu se to tak mírně podepsalo. První šanci měli hosté, jejich střelu vyrazil golman Štěrba. Pak měl dvě pěkné šance domácí Hladílek. Nejprve pronikl až do šestnáctky hostů, ale jejich obrana byla pozorná, Ve druhé šanci po dlouhém autu těsně minul skluzem Přibylovu bránu. Ve 25. minutě Štěrba včasným vyběhnutím zmařil stoprocentní šanci Procházkovi. Za dalších deset minut se zjevil v pokutovém území hostů zcela osamocen Hladílek, ale poloprázdnou branku přestřelil. Dvě minuty před přestávkou stáhl Kreim unikajícího Nečedu a z následně nařízené penalty se Pave Šuba nemýlil a stanovil tak poločasové skóre 0:1 pro hosty ze Strmilova.

Strmilov odváží všechny body

Srovnat skóre mohli domácí hned po změně stran, kdy Mládek vysunul do ulice střídajícího Davida Šmída, ten při svém sólu pouze nastřelil nohy golmana Přibyla. Čtvrt hodinky pořed koncem hosté zvýšili svůj náskok. Ondřej Nečeda přijal průnikovou nahrávku za domácí zadáky a zcela osamocen nedal  Štěrbovi sebemenší šanci - 0:2. Hned za minutu vyplácl Štěrba na roh míč putující do šibenice domácí branky. Poté vyslal do pěkné šance Mládek Voldřicha, s jeho střelou si poradil Přibyl. Ten pak vyrazil i trestný kop Poborského. Pět minut před koncem promáchl ve vápně ve velké šanci Voldřich a minutu před závěrečným hvizdem vyrazil opět Přibyl nádherný trestňák Mládka. Přes veškerou snahu domácích se skore již neměnilo a hosté berou tři body za vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Oba týmy si vypracovali stejný počet vyložených šancí, jen s tím rozdílem, že hosté dokázali ty svoje proměnit. Nejdůležitější moment zápasu se odehrál dvě minuty před přestávkou, kdy jsme úplně nesmyslně faulovali v pokutovém území a hosté nás za to z penalty potrestali. Navíc jsme šli hned po přestávce sami na bránu, ale bohužel ani z této šance jsme gol dát nedokázali. Utkání bylo poměrně vyrovnané, hosté byli fotbalovější. I přes porážku chci kluky pochválit za bojovnost. Uznání zaslouží zaskakující golman Štěrba.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.