4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá pětiminutovka z konce první půle stála domácí body


Branky


40. J. Čermák , 41. J. Sláma , 45. J. Sláma , 66. P. Lattner (p.) - 31. J. Rillich , 61. J. Rillich , 72. J. Rillich
16

Pořadatelství zápasu bylo už od podzimu změněno na Frymburk, neboť se podzimní duel měl hrát na půdě českokrumlovského Slavoje, který se nakonec k utkání nesešel. Jarní zápas byl gólově velmi potentní a diváci se určitě nenudili, protože viděli hned sedm přesných zásahů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru první půle otočili skóre

Úvod zápasu ovládli Českokrumlovští, kteří měli dvě velké příležitosti ke vstřelení branky. Nejprve mířil nad frymburskou bránu Strapek z přímého kopu z dobré pozici a poté hostující forvard selhal v rozhodující moment po přihrávce na malé vápno.

 

Domácí si vytvořili první velkou šanci po Rillichově perfektní přihrávce na Matějáka, ten však svým pokusem orazítkoval pouze brankovou konstrukci. V další šanci byl pak Pavlík, ale ten zase v těžké situaci branku přestřelil. Ve 31. minutě už se ale domácí radovali. Jan Rillich dostal výbornou přihrávku, po levé straně se dostal až k zakončení, na které brankář Slavoje neměl nárok – 0:1.

 

Pět minut před poločasovou pauzou bylo vyrovnáno. Propadlý míč po rohovém kopu se dostal až k Jiřímu Čermákovi, jenž srovnal na 1:1 a započal černou frymburskou pětiminutovku. Protože už o minutu později se podařilo Slavoji otočit skóre! Jan Sláma utekl po pravé straně frymburské obraně a prostřelil Neumanna podruhé – 2:1. Poslední poločasový hřebíček do frymburské rakve zatloukl opět Jan Sláma, který v posledních vteřinách první půle opět ukázal, jak má rychlé nohy a poslal Český Krumlov do dvoubrankového vedení – 3:1.

Rillich dovršil hattrick

Po změně stran měl velkou šanci mladičký Pavlík, který šel sám na brankáře Bílého, ale při snaze obejít krumlovského gólmana neuspěl. Poté se zaskvěl na druhé straně parádním zákrokem Neumann, jenž překazil šanci hostujícího útočníka.

 

Krátce po hodině hry se podařilo Frymburku snížit na rozdíl jedné branky. Jan Rillich dostal přihrávku na vápno, obešel českokrumlovského obránce a následnou střelou překonal Bílého podruhé – 3:2. Tento stav vydržel ve Frymburku pouze pět minut, neboť rozhodčí Holub odpískal v 66. minutě pokutový kop pro Slavoj. Ten proměnil v klidu Pavel Lattner a bylo to opět o dvě branky – 4:2. Domácí se snažili ještě protestovat, neboť cítili křivdu z předpenaltového zákroku, kdy hostující útočník odstrčil rukou domácího beka, ale protesty byly marné. Konečné slovo ale měli nakonec domácí a byl u toho opět Jan Rillich, který završil hattrick – 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Michal Šimek, hráč: Začátek zápasu byl vyrovnaný a střídaly se gólovky na obou stranách, avšak bez gólu. Pak jsme dostali branku a začali makat. Odměnou nám bylo otočení skóre zápasu v náš prospěch ještě do poločasu. Ve druhé půli se hrál otevřený a napínavý fotbal, který přinesl i tři branky. V závěru už jsme si pak zápas pohlídali a dokráčeli k vítězství.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, kapitán: Z mého pohledu byl průběh zápasu naprosto vyrovnaný. Oba týmy měly přibližně stejný počet šancí. My si nepohlídali závěr prvního poločasu, kdy jsme obdrželi tři branky. Nicméně rozhodující moment zápasu připravil sudí Holub. Penaltu odpískal správně. Proti tomu nemůže nikdo říct půl slova. Bohužel těsně předtím odpustil ruku hostujícího hráče v našem pokutovém území a také přistrčení našeho hráče při snaze o odkop míče „do bezpečí”. Každý dělá chyby a přeci jen fotbal je hra, která se hraje na této úrovni především pro zábavu a žízeň. Jediné, co mě opravdu zklamalo, že sudí svoji chybu po zápase neuznal. Osobně jsem za ním přišel, podal mu ruku a zeptal se jestli je spokojený s jeho výkonem. On odpověděl, že ano, vyhrál přeci Krumlov!



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - M. Ješina [-] , M. Brož [-] , Z. Doubek [-] , P. Lattner [-] , M. Strapek [-] , J. Čermák [-] , J. Sláma [-] , T. Bohatý [-] , M. Elfmark [-] , J. Toman [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] , D. Antl [-] , B. Vágner [-] , V. Liebl [-] , K. Malák [-] , M. Matěják [-] , M. Glos [-] , V. Tomka [-] , O. Nešvara [-] , P. Tichovský [-] , F. Fatura [-]

ŽK: 74. M. Šimek - 38. Š. Boubelík , 70. F. Fatura , 74. V. Tomka .
Hráči zápasu: J. Sláma - J. Rillich .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holub Jaroslav - RAČÁK Dušan (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Pro nás bude tento zápas nesmírně těžký. Nejen, že Krumlov v posledních kolech získává body, ale u nás budou probíhat slavnosti. Věřím, že Slavoj to u nás nebude mít lehké. Tipuji dva rozdílné poločasy a také remízu.

Tip: výhra domácích