Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice v divokém zápase nadělily Strunkovicím šestku


Branky


3. J. Hrach , 21. M. Glazunov , 50. D. Marcinko , 53. F. Duba , 62. T. Glazunov , 65. T. Glazunov - 37. L. Klein (p.) , 72. J. Hrach (vl.) , 82. J. Němeček st.
1

Už od prvních minut bylo vidět, kdo je pánem na hřišti, to se projevovalo postupně i na ukazateli skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V zápase se Strunkovicemi jsme byli od začátku aktivní a po dvaceti minutách to bylo 2:0. Tento stav nás uspal a mysleli jsme si, že je po zápase. Hosty dostala do zápasu hodně sporná penalta ve 37. minutě a do poločasu jsme se strachovali o vedení. Po důrazné domluvě v kabině jsme to byli opět my, kdo určoval tempo zápasu. Během dvaceti minut jsme posunuli skóre na 6:1 a hosté jen díky J. Němečkovi a jeho dvou trestných kopů v závěru upravili na konečných hokejových 6:3. Dali jsme doma šest gólu a další tři nám pro ofsajd nebyly uznány, takže s útočnou fází mohu být spokojen. Mrzí mě pouze inkasované branky, protože zápas mohl skončit daleko větším rozdílem. Nyní nás čeká šlágr kola a souboj o první místo ve Čkyni a musíme se na něj v týdnu dobře připravit.

TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Mottl, předseda: Během jednoho týdne byly Strunkovice konfrontovány dalším adeptem na postup do vyšší soutěže, které navíc v posledních 12 zápasech I.B třídy jen vítězily. Suverénně zvítězily i v 13. zápase, když po poločase 2:1 dotáhly skóre od 50. min do 64. min až na 6:1. Teprve potom dovolil J. Němečkovi korigovat výsledek dvěma povedenými trestnými kopy. V současné době na takové kompaktní mužstva nemáme a až další kola ukáží kam směřujeme. Smekám před těmi jedenácti, co zápas odehráli a zvláště před R. Žurkem, který nastupuje pouze ve staré gardě a jako jediný byl připraven na lavičce a po zranění Mottla také tu čtvrthodinu na hřišti odjezdil. Jaký rozdíl oproti hráčům základní sestavy, kteří dají přednost nevím, čemu a nechají kamarády ve štychu!



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Glazunov [-] , J. Jalůvka [-] , F. Duba [-] , J. Hrach [-] , V. Kacetl [-] , D. Marcinko [-] (88. M. Chalupník [-] ) , J. Benedikt [-] , T. Glazunov [-] (70. P. Vojtíšek [-] ) , P. Kohout [-] , P. Masák [-]

TJ Blaník Strunkovice
T. Řezníček [-] - R. Hudec [-] , L. Klein [-] , P. Beneš [-] , J. Němeček st. [-] , V. Beneš [-] , P. Mottl [-] (74. R. Žurek [-] ) , S. Pravda [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , J. Brych [-]

ŽK: 21. D. Marcinko , 72. J. Hrach - 78. R. Hudec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEIŠ Filip - ONDRA Milan, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 9. 2017 09:24
....v první větě komentáře ze Strunkovic je překlep-správně má být samozřejmě "byly Strunkovice konfrontováni...."