Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

Vacov udeřil po standardní situaci a vedení už uhájil. Šindelář profackoval soupeře


Branky


19. M. Valta
0

Hosty oslabilo Šindelářovo vyloučení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec ve Vacově nepředvedl špatný výkon a za snahu si bod snad i zasloužil, jenže na to se fotbal nehraje. Na rychle rozehranou akci, kterou v 19. minutě proměnil v gól Marek Valta, odpověděli hosté několika standardkami a pološancemi, ale tu největší dle hostů doslova ukradnul T. Kučerovi asistent rozhodčího Toucha, který odmával k velké nevoli Sedlece domnělý ofsajd ve chvíli, kdy šel Kučera už sám na branku. Právě mladík s praporkem byl nejslabším článkem na hřišti, svým zbytečným vyloučením ho překonal jen jinak dobře hrající Šindelář, který své spoluhráče nechal pro druhou půli na holičkách, když adresoval protihráči v závěru první půle pohlavek a pokračování zápasu už se zúčastnil jen jako divák.

Druhá půle mnoho vzrušení nepřinesla, Vacov nedokázal z přesilové hry vytěžit žádné větší šance či územní převahu. To Sedlec byl v deseti dokonce možná o něco aktivnějším týmem, ale domácí dobře bránili a nejhubenější vítězství, které nedokázali z brejků potvrdit, nakonec ubránili.

 

Sedlec tak ve vyrovnané tabulce zatím drží dělené deváté místo, Vacov svého soupeře přeskočil, má na kontě čtrnáct bodů a dělí se o čtvrtou pozici. V příštím kole ale míří na půdu vedoucího celku soutěže, na Slavii.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Tahle ztráta mrzí, protože byla zbytečná a do značné míry si za ni můžeme sami. Zejména vyloučení Šindeláře bylo úplně extrémně zbytečné a nepochopitelné. Domácí dali gól po rychle rozehrané standardce, my jsme pak byli aktivnější, ale když už se nám podařilo otevřít obranu, zasáhnul velmi nepřesný mladý asistent rozhodčího Toucha, který měl zřejmě hodně špatný den. Stane se, záměr v tom nehledám, jen to dost zamrzí. Druhý poločas jsme v deseti odmakali, ale už to bylo samozřejmě těžké. Domácí dobře bránili a nakonec hubenou výhru udrželi."



Sestavy


SK Vacov
P. Klas [-] - F. Zitta [-] , M. Valta [-] , M. Moutelík [-] , F. Roučka [-] , A. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-] , J. Červenka [-] , L. Král [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Staněk [-] , V. Šindelář [-] , D. Ambrož [-] , J. Koch [-] , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] , M. Kučera [-] , T. Kučera [-] , J. Špán [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 75. F. Roučka - 24. T. Kučera . ČK: 45. V. Šindelář .
Hráči zápasu: M. Valta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jevčák Martin - TOUCHA Matěj, TŘEŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.