0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velešín zmobilizoval síly, přesto těsně padl


Branky


0

Domácí se po dvou přídělech oklepali a Slavia se tak na tři body hodně nadřela...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mizera se prosadil

Průběžně poslední Velešín aktivoval všechny své hráče včetně zkušeného gólmana Ottenschlagera a zle favoritům zatápěl. Slávisté sice drželi míč, ale do zhuštěné obrany se nedostávali, naopak domácí byli přímočaří a měli dva nebezpečné momenty. Zprava utekl S.Šálek nacentroval před branku, kde našel F.Zimka, ale ten dal těsně vedle. V 8. minutě se obranou hostí prokličkoval T.Semerád, ale jeho projektil šel těsně vedle šibenice. 

 

V dalším průběhu hosté zatlačili soupeře k vápnu, Slípka zkoušel technický oblouk, ale brankář vytěsnil výborným zákrokem na roh. Ve 20. minutě se F.Zimek dostal do slibné akce, ale jeho střelu k tyči kryl brankář hostí G.Wolf. Poté si na druhé straně opět Slípka zasekl míč ve vápně, zkusil lobík a balon skončil na břevně. Ve 39.min. se vydal na několikátý výlet dobře hrající Mizera, narazil si se Slípkou a z dobrých 25m trefil utaženou ranou přesně k tyči.

 

Těsně před pauzou Slavii zatrnulo, když její stoper ztratil kontrolu nad míčem, protihráč Trestr šel sám, zakončoval obstřelem, ale gólman Wolf vytasil reflexivní zákrok a výrazně tým podržel.

 

Už bez gólů

Do druhé půle šli hosté s tím, že obsadí více střed hřiště, zpřesní hru a samozřejmě chtěli přidat nějakou branku navíc. Nestalo se tak, domácí vycítili svojí šanci a využívali každou příležitost k nebezpečným výpadům. Během druhé půle měli několik živelných, nečitelných útoků do vápna, kdy slávisté nebyli schopní jednoduše odkopnout balon. Nebyly to sice šance, ale prostě to kolem hostující brány hodně smrdělo. 

 

 V druhém poločase se hra odehrávala jinak převážně odehrávala od vápna k vápnu bez větších šancí na obou stranách. Až v 69. minutě se prokličkoval valem hostí šikovný T.Semerád, ale jeho technickou střelu k tyči bravurně chytil G.Wolf. V 84. minutě střelu T.Pomijeho gólman G.Wolf kryl. V 90. minutě se do šance dostal znovu agilní T.Semerád, jeho střelu zblokovali hostující stopéři, která se odrazila  k volnému J.Mikešovi, který postupoval sám na brankáře, ale při vší velešínské smůle si moc předkopl míč a gólman G.Wolf ho pohodlně chytil. V 92. minutě se vydali na zteč naši stopeři T.Pomije – V. Biňovský po sérii přihrávek se dostali až k zakončení, ale střelu T.Pomijeho k tyči stopér Slávie skluzem zablokoval.

 

 

Slavistické ofenzivní snažení končilo špatnou finální přihrávkou, nepomohli si ani standardkami, za zmínku stojí pouze Sedláčkova střela z hranice vápna, kterou brankář vyrazil na roh. Druhý poločas tedy nenabídl po fotbalové stránce skoro nic.

 



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): Do kompletní sestavy nám chyběli ještě M.Hrmo a J.Šváb, ale hra už vypadala dobře, byl to remízový zápas, jak jsme se shodli s trenérem Slávie Karlem Kladenským. Škoda toho jednoho obdrženého gólu. Vyrovnání viselo na vlásku, závěrečný náš tlak se líbil i divákům, kteří nás silně podporovali a po závěrečném hvizdu rozhodčího ve stoje tleskali. Dva zápasy před a ten dnešní, bylo jako nebe a dudy. Musíme za dnešní výkon kluky pochválit, ještě není nic ztraceno, bude to těžké, ale sezóna je ještě dlouhá.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Spokojeni můžeme být s výhrou, ale upřímně řečeno, takový těžký průběh zápasu s tak těsným výsledkem jsme nečekali. Teď přijdou dvě utkání s pro nás novými soupeři, což by měla být výzva k tomu zase předvést kvalitní výkon. Klobouk dolů před trenérským kolegou Lenčešem, zmobilizoval výborně svůj tým, který s námi sehrál naprosto vyrovnanou partii. Nej hráč : Mizera - jeho výkon vyčníval a okořenil ho parádním, navíc vítězným gólem



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Trestr [-] , J. Papoušek [-] (46. L. Vránek [-] ) , J. Falc [-] , S. Šálek [-] (67. J. Mikeš [-] ) , T. Semerád [-] , M. Lefan [-] , J. Severa [-] , V. Biňovský [-] , T. Pomije [-] , F. Zimek [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] (84. R. Holý [-] ) , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] (63. V. Bravenec [-] ) , P. Mizera [-] , J. Vranovský [-] (77. D. Šťastný [-] ) , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , T. Sedláček [-] (57. M. Boček [-] ) , M. Bohůnek [-] , K. Dvořáček [-] (69. F. Pauch [-] )

ŽK: 66. T. Pomije - 62. P. Kindermann , 78. O. Wegenkittl , 82. F. Pauch .
Hráči zápasu: P. Mizera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - ŤUPA Michal, NOVOTNÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.