1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Čimelicích opanovali hosté z Protivína


Branky


0

Protivín potvrdil velmi dobrou formu a v derby v Čimelicích si připsal vítězství 3:1. Úvodní branku Růžičky jistili za hosty bratři Vorlové. Za domácí korigoval Zelenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první dějství branku nepřineslo

V 7. kole KP se v okresním derby utkalo mužstvo Čimelic s Protivínem. Začátek utkání byl zcela vyrovnaný. Hra se odehrávala převážně od vápna k vápnu a hráči obou mužstev se nedostávali do šancí. Až ve 32. minutě se k hlavičce dostal Hegenbart, ale jeho pokus brankář chytil. Ještě v téže minutě měl obrovskou šance Rambous,ale i s tímto si protivínský brankář poradil. V 41. minutě ošklivě fauloval protivínský Prášil domácího Vitáka (šlapák). Poté došlo k ošetřování, přesto Viták do druhé poloviny nastoupil. Tento ošklivý zákrok ale nebyl rozhodčím ani oceněn ŽK.

Růžička nasměroval hosty ke třem bodům

Druhý poločas domácí začali aktivněji, zahrávali několik rohových kopů, ale bez úspěchu. V 60. minutě protivínští rychle zaútočili. K míči se dostal Růžička a sám postupoval na Slavíka a vstřelil první branku, V 67. minutě tentýž hráč se dostal do šance, ale tentokrát Slavíka nepřakonal. V 70. minutě však po chybě domácích obránců se k míči dostal Zbyněk Vorel a překonal Slavíka podruhé. Čimeličtí poté přidali a v 78. minutě po rohovém kopu domácí Zelenka hlavou snížil stav na 1:2. Ovšem v 80. minutě po rohovém kopu Protivína se k centru dostal zcela volný Jaromír Vorel a ten nedal Slavíkovi šanci a vstřelil třetí branku. Závěr utkání se odehrál pak hlavně před protivínskou brankou, ale domácím se bohužel zvrátit výsledek již nepodařilo a tak Protivín poprvé v Čimelicích vyhrál.

 

Čimelice: Slavík - Řezáč,Němec,Listopad,Viták - Zelenka,Nosek(70.Převrátil),Káš(54.Pšenička),Rambous-Hegenbart,Suchan(89.Gottfried)

                                  Trenér: Tomáš Smrčina

 

Protivín: Hanus - Kinkor,Hála,Uhlík,Zach - Fiala,Růžička,Vorel Z.,Vojta - Prášil,Vorel J.

 

                                 Trenér: Juraj Kobetič



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Čimelice nejsou zrovna soupeř, proti kterému se hraje dobře, navíc v situaci, kdy nám chyběli 4 hráči základní sestavy a horko těžko jsme dávali dohromady 11 lidí schopných nastoupit. Asi bychom potřebovali tu televizi častěji... Nicméně jsme se semkli a utkání odbojovali na 100%. První poločas byl vlastně bez šancí a stavidla se otevřela až po Růžičkově gólu na 1:0. Přidali jsme další branku, ale domácím se povedlo dostat na dostřel. Ovšem prakticky z protiútoku inkasovali potřetí a to byl zřejmě zlom. Jsou to opravdu cenné body z horké půdy."



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , V. Nosek [-] (71. R. Převrátil [-] ) , T. Zelenka [-] , M. Suchan [-] (89. P. Gottfried [-] ) , M. Káš [-] (54. Z. Pšenička [-] ) , T. Rambous [-] , J. Viták [-] , M. Němec [-] , P. Listopad [-] , K. Řezáč [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , L. Hála [-] , D. Uhlík [-] - O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , M. Fiala [-] , R. Vojta [-] , J. Kinkor [-] - J. Vorel [-] , D. Růžička [-]

ŽK: 25. M. Káš - 29. D. Uhlík .
Hráči zápasu: D. Růžička , Z. Vorel , L. Hála .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanes Tomáš - ŠAFRÁNEK Petr, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.