Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč si připsala vysokou výhru na hřišti Rudolfova


Branky


0

Druhý tým loňské sezony mužstvo Želče si odvezlo na úvod sezony tři body ze hřiště Rudolfova. Domácí hráči museli skousnout od soupeře další vysokou porážku, po jarním debaklu 0:5 si Želeč odvezla z Perštátu tři body za výhru 4:0!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům stačila k vedení jediná střela na branku

V sobotním odpoledni přivítal Rudolfov na svém hřišti tým Želče. Aktivněji začali domácí hráči a ve 4. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Pouzara v dobré pozici Kuna. Bohužel pro domácí trefil jen střed branky, kde byl připravený brankář Blažek. Hosté se do prvního ohrožení branky dostali o tři minuty později a hned z toho byl gól. Holub našel na hranici vápna zcela volného Brůžka a ten si sám před Teringlem poradil – 0:1.

 

Následující minuty přinesly fotbal s plno nepřesnostmi na obou stranách a na nějaký vzruch museli diváci čekat do 22. minuty, kdy domácí zahrávali v krátkém sledu dva rohové kopy, ale rudolfovským hráčům chyběl větší důraz před brankou hostí. Domácí hráči měli v dalších minutách optickou převahu, ale jejich útočná snaha končila před velkým pokutovým území týmu ze Želče.

 

 

Ve 38. minutě přihrál Baščevan do strany na Kovačičína, ten si posunul míč více na střed hřiště, ale jeho krásnou střelu směřující na zadní tyč dokázal výborným zákrokem vytáhnout Blažek na roh. Po něm se ocitl úplně sám na zadní tyči Vejvar, ale slabým zakončením poslal míč jen do náruče připraveného Blažka. Poločas tak vyzněl lépe pro hosty v poměru 0:1.

Domácí hráče sráželi chyby v obraně, Želeč přidala další tři branky

Druhý poločas začal vyrovnanou partií, ale po devíti minutách hry si vzali slovo opět efektivnější hosté. Domácí obrana nechala trestuhodně otočit Švába, který našel na malém vápně volného Brůžka a ten zaznamenal svůj druhý gól v zápase – 0:2.

 

Domácí hráči se snažili o kontaktní branku a nejblíže k ní byli po hodině hry, kdy se na centr Pouzara tlačila hned trojice domácích hráčů, ale gólem závar před brankářem Blažkem neskončil. Definitivní zlom v zápase přišel v 69. minutě, když špatně vyběhl na centr Holuba brankář Teringl, za kterého propadl míč k volnému Novotnému a ten neměl problém uklidit míč do prázdné branky – 0:3.

 

 

Hosté v závěrečné dvacetiminutovce kontrolovali hru a v samotném závěru přidali čtvrtou branku. Autové vhazování Škrábka odvrátil domácí Šindělář jen k nohám střídajícího Bosnyaka a ten přesnou ranou zvýšil na 0:4. Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo a tak si Želeč na úvod připsala vysoké, ale zároveň zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "První poločas byl celkem vyrovnaný. Z první šance jsme dali gól a šli do vedení. Podobně se nám vydařil i vstup do druhého poločasu, kdy jsme přidali druhou branku. Po třetí brance domácí odpadli a my zápas v klidu dohrávali. Pro Rudolfov to byla lekce z produktivity. "



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Z. Kuna [-] , O. Hajný [-] , J. Novotný [-] , V. Dvořák [-] - J. Kovačič [-] , R. Pouzar [-] , M. Kocina [-] , J. Gerstner [-] (60. J. Šindelář [-] ) - V. Baščevan [-] , V. Vejvar [-] (58. L. Janák [-] )

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] , J. Rabiňák [-] (74. I. Kloc [-] ) - T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] , D. Fiala [-] (82. O. Stránský [-] ) , J. Holub [-] - M. Brůžek [-] (75. J. Bosnyak [-] ) , R. Novotný [-] (84. F. Froněk [-] )

ŽK: 34. V. Baščevan , 43. J. Novotný - 44. M. Brůžek .
Hráči zápasu: Z. Šváb , M. Brůžek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - HERZOG Radek, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.