1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V podzámčí si týmy body rozdělily


Branky


0

Jako první vstoupily do nového ročníku týmy Hluboké a Čimelic. Zápas dospěl ke konečné remíze 1:1, když na branku domácího Taubera odpověděl ve druhém poločase Hegenbart.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství nabídlo velmi kvalitní podívanou

V 1.kole KP zavítalo mužstvo Čimelic na Hlubokou.Již od počátku bylo čimelické mužstvo aktivnější.V 5.minutě vystřelil Řezáč,ale domácí brankář byl na místě.V 9.minutě se do šance dostal Hegenbart,ale jeho střelu Brašnička vyrazil na roh.Domácí zahrozili ve 12.minutě,kdy střela Rubicka mířila nad čimelickou branku.Ve 14.minutě po rohovém kopu domácích se dostal k míči Nitrianský,ale rovněž jeho pokus Slavík vyboxoval.O minutu později na druhé straně se řítil na domácí branku Hegenbart,ale při souboji s vracejícím se obráncem míč ztratil.V 16.minutě se dostal do šance Tauber,ale jeho hlavička mířila do země a poté míč skončil nad horní tyčí čimelické branky.V 19.minutě ale udeřilo a to když se k odraženému míči dostal Tauber a bez problémů dal první branku utkání.Hlubočtí se tak ujali vedení v zápase.V 21.minutě pak nebezpečně střílel Říha, ale jeho pokus Slavík vyrazil.


Ve 33.mintě se do obrovské šance dostal čimelický Hegenbart, ale domácí brankář zázračně vyrazil na rohový kop.Rovněž tak si Brašnička poradil se střelou Svojšeho o tři minuty později.Ve 38.minutě se ke střele z hranice vápna dostal Káš,ale bohužel jeho střela skončila na tyči domácí branky.Ve 43. minutě po přímém kopu Čimelic hlavičkoval nad branku domácích Zelenka, a tak poločas poté skončil vedením domácího mužstva 1:0.
    

Ve druhém poločase tempo hry opadlo

Druhý poločas začali opět aktivněji čimeličtí, ale jen ztěžka se dostávali před branku domácího mužstva.To se podařilo v 56.minutě, kdy po centru Nekla se k míči dostal Hegenbart
a po obejití obránce i domácího brankáře vstřelil vyrovnávací branku.Obě dvě mužstva se pak snažila zvráti výsledek na svoji stranu, ale bez úspěchu.Blůže k vítězství měli ale domácí, a to když v 70.minutě běžel domácí Lovička sám na brankáře Slavíka, ale ten obětavým zákrokem snahu domácího hráče překazil a udržel tak nerozhodný stav až do konce utkání,protože se ve zbývajicích minutách již nic podstatného nestalo a utkání tak skončilo spravedlivou remízou 1:1.

 

TJ Hluboká nad Vltavou - SK SIKO Čimelice : 1 : 1  (1:0)  Tauber - Hegenbart

Rozhodčí: Vican - Reisner,Lovětínský
DFA: Brož
ŽK: 1:2  Čermín - Řezáč,Zelenka
Diváci: 60

Hluboká: Brašnička - Antoš,Čermín,Legdan,Říha-Rubick,Stráský,Nitrianský,Němec(76.Valenta)-Hájek(65.Lovička),Tauber
                                        Trenér: František Cipro

Čimelice: Slavík - Řezáč,Bednařík,Listopad,Nosek-Zelenka,Káš,Nekl,Pávec - Svojše(44.Surovčík,90.Němec),Hegenbart
                                  Trenér: Tomáš Smrčina

 

Autor: Josef Ťupa



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Za celý zápas jsme si vytvořili poměrně dost šancí, ale bohužel jsme využili jen jedinou. Soupeř jich také několik měl, ale myslím si, že jsme i tak měli vyhrát a je to pro nás ztráta dvou bodů."

SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "První poločas jako víno. S gólovými šancemi na obou stranách. Jen já jsem mohl dát do poločasu dva góly. Nakonec jsme dostali gól po nedůrazném odkopu. Druhá půle už tak strhující nebyla. My využili špatný ofsajd systém a srovnali. Pak už se jen dohrávalo. Pro nás dobrý bod, protože jsme měli problémy se sestavou."



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] (74. J. Valenta [-] ) , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] , J. Rubick [-] - T. Tauber [-] , P. Hájek [-] (65. M. Lovička [-] ) -

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , V. Nosek [-] , K. Řezáč [-] - M. Nekl [-] , M. Káš [-] , T. Zelenka [-] , P. Pávec [-] - V. Hegenbart [-] - J. Svojše [-] (44. M. Surovčík [-] )

ŽK: 43. J. Čermín - 45. K. Řezáč , 61. T. Zelenka .
Hráči zápasu: D. Brašnička - M. Káš , F. Slavík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vican Miroslav - REISNER Jiří, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.