Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semickému Hobíkovi hattrick za poločas nestačil


Branky


0

Souboj týmů ohrožených sestupem vyzněl zcela jednoznačně pro Semice B, ačkoli skóre otevřely rychlou brankou Kovanice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hobík zvládl rychlý hattrick

Kovanice zvládly vstup do utkání se soupeřem, na nějž měly v tabulce náskok jednoho bodu, dobře. Hned v úvodu si vypracovaly několik šancí a po zdařilé sérii narážeček se dostal k samostatnému úniku Jaroslav Král. Jeden z nejlepších útočníků v soutěži nezaváhal a poslal hosty do vedení.

Semice se však nenechaly zaskočit a na těžkém terénu, který nesvědčil kombinační hře, se pouštěly naplno do všech soubojů, z čehož pramenily i šance. Již v osmé minutě zařídil svou ranou vyrovnání obránce Lukáš Jelínek a před koncem první čtvrthodiny zápasu dokončil obrat ve skóre Petr Hobík.

Semice tak získaly potřebný klid a dopředu se vydávaly od zabezpečené obrany. V závěru poločasu se ještě dokázal prosadit dvakrát Hobík, čímž dokončil svůj hattrick. Je pozoruhodné, že šlo o jeho první tři góly za tuto sezónu. To je však zapřičiněno hlavně tím, že obvykle hraje za A mužstvo.

Kovanice nakonec obdržely sedm branek

O poločasové přestávce provedl střídání jen trenér hostí Lukáš Kout, který stáhl ze hry stopera Radka Bulíře a nahradil jej Alešem Hobortem. Obraz hry se po změně stran nezměnil, nadále dominovali domácí, kteří vítězili v silových i rychlostních soubojích a dokázali držet míč na kovanické polovině.

Vytvářeli si jednu šanci za druhou a nedůrazné hosty potrestal Hobík svou čtvrtou brankou již šest minut po konci přestávky. Za hosty se po hodině hry prosadil přesně mířenou střelou z kraje šestnáctky opět Král.

Šestý gól domácích pak dal střídající útočník Josef Procházka a skóre uzavřel na závěrečných 7:1 taktéž střídající obránce Lukáš Blažek.

Kovanice tak v "zápase o 6 bodů" utrpěly tvrdý debakl, na němž však měla nesporný podíl účast hráče semického A mužstva Petra Hobíka, který sám vstřelil čtyři branky a ještě několik velkých šancí vytvořil. S takovýmto hráčem jakožto stabilním členem mužstva by Semice B jistě o udržení se v soutěži bojovat nemusely.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Zápas byl pro nás jedna velká tragédie. Hrálo se za nepříznivého počasí na terénu, na němž bych čekal odložení utkání. Během samotné hry se nám pak nedařilo vůbec nic. Domácí nás převyšovali ve všem od kombinace přes souboje, rychlost až po proměňování šancí. Musím říct, že výsledek bohužel odpovídá obrazu hry.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Plaček [-] - M. Kůrka [-] (60. V. Semrád [-] ) , L. Jelínek [-] , V. Kavka [-] , J. Bošina [-] - M. Bubeník [-] (69. L. Blažek [-] ) , F. Horejc [-] - J. Vavřík [-] (57. J. Procházka [-] ) , P. Hobík [-] , D. Šimek [-] (71. D. Houška [-] ) - M. Novák [-]

FK Kovanice
J. Zlámaný [-] - T. Mataj [-] , Z. Gajdoš [-] (76. M. Kuchař [-] ) , J. Král [-] , R. Bulíř [-] (46. A. Hobort [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Vagenknecht [-] , O. Kubina [-] , T. Černý [-] , P. Kukla [-]

ŽK: 87. M. Vagenknecht .
Hráči zápasu: P. Hobík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Jan - SEMECKÝ Radek (N), SOUKAL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.