4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice hrála sedmdesát minut bez Jana Rychlíka


Branky


54. P. Švarc , 66. M. Parýzek , 70. T. Holan , 89. J. Jambor (vl.) - 1. J. Jambor
0

Opočnice šla v Semicích do rychlého vedení, které však vinou brzkého vyloučení i zahozených šancí ztratila a nakonec prohrála o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Rychlík viděl červenou kartu

Osmdesátka semických diváků zůstala takřka ihned po úvodním hvizdu sudího Loweho překvapena, když hostující Jiří Jambor otevřel již v první minutě skóre. Po této brance byli hosté na koni, mohli si dovolit hrát v klidu a útočili od zabezpečené obrany.

Vytvořili si hodně šancí, z nichž nejvíce spálil pravděpodobně Vohtěch Strejček. Semice se nedokázaly chytit tempa Opočnice, ale po dvaceti minutách jim přišlo vhod vyloučení hostujícího útočníka Jana Rychlíka. Ten viděl již v první minutě žlutý kartonek za nevhodné slovní projevy a nyní byl potrestán znovu, když důrazně oplatil soupeři ustavičné okopávání. Rozhodčí jej tak poslal předčasně pod sprchy.

Přes početní nevýhodu se hosté dokázali držet a herně nepropadali. Do poločasu tak zvládli i udržet své těsné vedení.

Semice prostřídaly a daly čtyři góly

V poločase domácí třikrát vystřídali. Semráda, Kůrku a Procházku na hřišti nahradili Holan, Vavřík a mladík Šimek. Příchod kvalitních a především čerstvých hráčů utkání rozhodl. Opočnice se již nezvládla držet vysokého tempa a sotva stíhala bránit, na útočení jí již nezbývaly síly.

Krátce po přestávce srovnal skóre Pavel Švarc. O završení obratu se následně v průběhu druhého dějství postarali Martin Parýzek a střídající Tomáš Holan.

V samém závěru si ještě srazil míč do vlastní brány Jiří Jambor. O výsledku tak bylo rozhodnuto, Semice zvítězily o tři branky, za což vděčí především dlouhé početní převaze.

V příštím kole mohou Semice své tři body potvrdit v Jíkvi, Opočnice pak bude bojovat proti Přerovu nad Labem, proti němuž nastoupí jistě v roli favorita. Mohla by si tak spravit pokaženou chuť.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: V prvním poločase jsme soupeře jednoznačně přestříleli, nedali jsme však ani ty největší šance a navíc jsme od dvacáté minuty hráli v deseti hráčích. O soupeřově vítězství rozhodl právě tento fakt a dobrá střídání, což vedlo ke čtyřem brankám.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - J. Bošina [-] , V. Semrád [-] (46. T. Holan [-] ) , M. Kůrka [-] (46. J. Vavřík [-] ) , L. Blažek [-] , L. Jelínek [-] - P. Švarc [-] (76. V. Kavka [-] ) , M. Bubeník [-] , D. Houška [-] , M. Parýzek [-] - J. Procházka [-] (46. D. Šimek [-] ) -

Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Mašinda [-] , J. Rychlík [-] , V. Strejček [-] (75. j. Košvanec [-] ) , M. Šigut [-] , M. Rychlík [-] (70. M. Šrůt [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-] (75. D. Dej [-] )

ŽK: 41. M. Parýzek - 1. J. Rychlík , 8. M. Rychlík . ČK: 20. J. Rychlík .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.