Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pivný s Košvancem dotáhli Opočnici k vítězství


Branky


0

Přes dobrý úvod sezóny se Opočnici postupně spíše přestává dařit, což ovlivňují i četná zranění a častá nutnost improvizace se složením obranné řady. Před týdnem Opočnice utrpěla dokonce vysokou porážku 5:2. Tento debakl uštědřený Rožďalovicemi chtěla Opočnice samozřejmě co nejdříve odčinit - a proti Jíkvi se to podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrálo aktivně

Opočnici v posledních týdnech trápí četná zranění, a tak museli proti Jíkvi nastoupit i zraněný Jaroslav Mašinda a nachlazený Jan Rychlík, který ještě v minulém kole laboroval i s kotníkem. Právě Jan  Rychlík se jen několik vteřin po úvodním hvizdu sudího Zdeňka Suchánka ocitl v dobré střelecké pozici, nedokázal ji však proměnit.
Bohužel pro domácí platilo známé fotbalové pořekadlo "nedáš - dostaneš." Na Rychlíkovu střelu, která prosvištěla těsně vedle tyče, totiž vzápětí zareagoval přesným zakončením útočník Tomáš Harant. Obě mužstva hrála hodně aktivně, a tak brzy padl další gól, tentokrát již z kopačky domácího Aleše Pivného. Ten do sítě usměrnil přesný Potůčkův centr z pravé strany.
Po vyrovnávací brance následovala půlhodina, kdy měli o něco více ze hry hosté. S míčem se však pohybovali spíše kolem středu hřiště a nedokázali si vytvářet dobré střelecké pozice.
Třetí gól utkání vstřelil opět Aleš Pivný po Košvancově centru, domácí tak otočili skóre.
Aktivní Košvanec se snažil zapsat se i na listinu střelců. Po krásné sólové akci zakončil těsně vedle, vzápětí se však již radoval ze zásahu z přímého kopu.
Další branka již v první půli nepadla.

Hosté dohráli v deseti

Do druhého poločasu nastoupily oba celky beze změn. O něco lépe se prezentovali hosté, kterým nic jiného ani nezbývalo, chtěli-li dohnat dvoubrankové manko. Nadále však platilo, že branku Václava Košvance ohrožovali spíše sporadicky, ačkoli ve středu pole poměrně jasně dominovali. Defenzíva Opočnice se však dokázala dobře semknout a vytlačovat soupeřovy útočící hráče do stran.
Obě mužstva postupně střídala, avšak ani změny dlouho žádnému z týmů nedopomohly k otevření střeleckého účtu druhého dějství. Výraznější moment přišel až deset minut před koncem, avšak nešlo o branku, nýbrž o červenou kartu. Byla udělena hostujícímu záložníkovi Marku Kóňovi. Ten sice viděl za stažení protihráče za dres nejprve žlutou kartu, poté však protestoval tak vehementně, že si tím nepomohl, ba naopak. Po druhé žluté musel předčasně do sprch.
Od tohoto momentu byly šance hostí na bodový zisk již takřka nulové a postupně se ještě snižovaly. Hřebíček do rakve Jíkve představovala čtvrtá branka domácích, kterou vstřelil po zpracování brankářova odkopu a následném sólovém úniku střídající Martin Šigut.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Hosté byli celé utkání aktivnější v poli. Naši se však semkli a bojovali i za své zraněné spoluhráče. Nejvíce musím pochválit Aleše Pivného, jemuž se vrací znamenitá forma, jíž oplýval při příchodu ze Žehuně. Jednoznačně se zde stává novým lídrem a dopomáhá k lepším výsledkům. Dalšího kola s Kovanicemi se však kvůli četným zraněním obávám.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Mašinda [-] , V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] (70. M. Šigut [-] ) , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - J. Preissler [-] (82. J. Lebduška [-] ) , S. Haluška [-] , P. Kápička [-] (60. L. Jouza [-] ) , T. Harant [-] , M. Kóňa [-] , L. Debnár [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] , J. Šonda [-] (50. J. Balcar [-] )

ŽK: 17. J. Jambor , 44. V. Strejček , 55. J. Rychlík - 17. M. Macek , 35. J. Šonda , 35. J. Mamurov , 58. L. Debnár , 79. M. Kóňa . ČK: 79. M. Kóňa .
Hráči zápasu: A. Pivný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - STREJČEK Matěj (N), ŠMELHAUS Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.