J. Silný 52. (p.)
D. Krhut 61.
M. Neubert 64.
3:2
(0:0)
63. J. Dobeš (p.)
68. J. Slaný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2017 18:00

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroměříž potvrdila výhru z Prostějova


Branky


52. J. Silný (p.) , 61. D. Krhut , 64. M. Neubert - 63. J. Dobeš (p.) , 68. J. Slaný
0

Minulý víkend vyhrála Kroměříž v Prostějově 3:2 a teď stejným výsledkem porazila i Otrokovice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V prvním poločase měli sice domácí fotbalisté územní převahu, ale nedokázali z ní nic vytěžit. Ani branku, ani nějaké zajímavější zakončení. Toho se diváci dočkali ale v utkání poměrně rychle, avšak na straně Viktorky. Otrokovice se dostaly do šance hned v páté minutě hry. Konkrétně Reteno Elekana, který se dostal průnikem až do pozice tváří v tvář Kofroňovi, ale svou střelu nedokázal poslat mezi tři tyče. To bylo ale až do odchodu hráčů do šaten jediné, co diváci mohli vidět. Jinou šanci si ani jeden z týmů nevytvořil. A tak se šlo do šaten bez branek.

Gólová smršť

Ve druhém poločase se ale s góly roztrhl pytel. V 52. minutě byl jeden z domácích útočníků faulován ve vápně a k nařízenému pokutovému kopu se postavil Tomáš Matoušek a střelou doprostřed brány proměnil, když Semanko skočil na stranu, a otevřel skóre.

 

O dvě minuty později měli domácí šanci z přímého kopu z dobré pozice zvýšit na 2:0, ale Semanko střelu letící do šibenice dokázal dobrým zákrokem zneškodnit. V 62. minutě domácí přece jen zvýšili. Martin Neubert se uvolnil ve vápně a střelou pod břevno nedal brankáři šanci. O dvě minuty později ale hosté snížili. Bylo to z druhé penalty v tomto zápase, kterou tentokrát dokázal proměnit Adam Jasenský. 

 

Domácím ale ihned po rozehrání vrátil dvoubrankový náskok nejlepší střelec celé Moravskoslezské fotbalové ligy Jan Silný, když se uvolnil v pokutovém území a svým zakončením překonal Semanka. V 69. minutě pokračovaly gólové hody. V minulém utkání Reteno Elekana spálil tři šance, dnes jednu, ale teď už se dočkal po rychlém brejku si všiml, že brankář vyběhl a lobem jej překonal a vykřesal pro svůj tým naději na bodový zisk. V 72. minutě se snažili hosté vyrovnat a otevřeli hru, ale málem je vytrestal Okleštěk, když v úniku trefil tyč.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: "Jsem spokojený, že jsme vyhráli a máme tři body. Škoda, že jsme zbytečně přišli dvakrát o dvoubrankový náskok a museli se strachovat o výsledek."




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] - T. Okleštěk [-] , R. Elšík [-] (77. D. Šmerda [-] ) , M. Blanař [-] , M. Cupák [-] - J. Silný [-] , M. Neubert [-] (65. O. Zavadil [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] , . Reteno [-] , J. Dobeš [-] , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , P. Škubník [-]

ŽK: 38. M. Blanař , 70. D. Krhut - 80. J. Juráň , 83. D. Pěnička .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - GLOSER Jan, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.