M. Hamouz 3. (p.)
J. Čech 60.
J. Čech 81. (p.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany zvládly zápas s Olovím a přimáčkly se na Rychnov


Branky


3. M. Hamouz (p.) , 60. J. Čech , 81. J. Čech (p.) - 4. F. Hrubec
0

Souboj o předposlední příčku. Na dně tabulky se po pěti kolech usadily Bukovany a Oloví, které měly před vzájemným duelem shodně po čtyřech bodech a oba toužily po tom, odpíchnout se od druhého výhrou. Podařit se to ale mohlo jen jednomu. Utkání začalo pěkně zostra a celky během chvíle zdánlivě rozpoutaly obrovskou přestřelku. Za stavu 1:1 se ale po čtyřech minutách zápas uklidnil. Další branky padaly až ve druhé půli. Tam dokázaly domácí Bukovany díky dvěma zásahům Jakuba Čecha odskočit a tři body už uhájily. Nyní se tak přimáčkly na třetím místě za druhý Rychnov na rozdíl jednoho bodu. Rychnov má však ještě bod k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod

Oba celky nechaly obrany na začátku utkání v kabinách a začaly pěkně ofenzivně. A nezajištěné defenzivy přinesly divákům parádní úvod. Ve třetí minutě otevřel skóre z penalty domácí Miroslav Hamouz, ale už o necelou minutu déle zatuhnul domácím úsměv po trefě Daniela Regera (v oficiálním zápise, který ctíme pro vedení statistik, byl ovšem uveden jako střelec Hrubec - prosíme zástupce oddílů, aby si při schvalování zápisu pečlivě kontrolovali údaje ze zápasu). Zdálo se, že si diváci užijí parádní přestřelku. Jenže pak se oba týmy trochu více stáhly a na své obranné povinnosti se zaměřily více. Domácí měli navrch a soupeře v podstatě přehrávali, ale k ničemu jim to nebylo. Pár šancí si sice vytvořit dokázali, ale k vsíítění vedoucí branky už to nestačilo. Štěstěna ale nepřála ani o něco slabšímu Oloví na druhé straně, a tak se odcházelo do šaten po podstatně nudnějším zbytku první půle za stavu 1:1.

Čech posunul Bukovany k dalším bodům

Ve druhé půli se obraz hry v podstatě neměnil. Dál se bojovalo o každý centimetr a lépe si při tom vedli domácí. Na druhou branku ale ani to nestačilo. Dlouho se tak snažili marně. Nakoenc se to ale vyplatilo. Oloví se téměř k inčemu nedostávalo, a tak se mohli domácí stále více soustředit na útok, až se podařilo uvolnit dobře Jakuba Čecha, který díky dobrému zakončení obstaral druhou vedoucí branku. Tentokrát už si domácí své vedení ohlídali. Soupeři rychlé vyrovnání neumožnily a zápas kontrolovaly. V závěrečné desetiminutovce si pak vynutili ještě jeden pokutový kop, k němuž se oěpt postavil hrdina druhé půle, Jakub Čech, který nyní už tak definitivně rozhodl o výhře svého týmu. Bukovany tak díky zvládnuté druhé půli zvítězily 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Soutěž už se jen z povinnosti dohrává. O nic už nejde a na týmech je to vidět. Nastoupili jsme ve slabé sestavě, ale kluci to i v tom teplém počasí odmakali poctivě, dali jsme tři góly, dva z penalty, a myslím, že výhru jsme si zasloužili. To je asi tak vše. Výkony týmů jsou už tak nevýrazné a slabé, natož pak v takovém počasí.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - J. Čech [-] , V. Ševčík [-] (46. R. Krč [-] ) , M. Hamouz [-] , P. Holý [-] , J. Čech [-] , J. Bauchner [-] , K. Černý [-] , F. Žába [-] , Z. Repík [-] , V. Csorba [-]

SK Oloví
M. Rak [-] - L. Novák [-] , P. Trávníček [-] , D. Reger [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , T. Peleška [-] , F. Hrubec [-] (46. L. Svitič [-] ) , M. Erps [-] , L. Doboš [-]

ŽK: 61. M. Hamouz - 61. L. Doboš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FURIŠ René - HUMS Oliver (N), GROCHAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku