3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava si poradila s Bukovany, rozhodla ve druhé půli


Branky


0

Svatava začala důležitý zápas rychlým gólem, ale bojovný tým Bukovan dokázal do poločasu ještě vyrovnat. Zdálo se, že to dnes budou mít domácí velmi těžké, ale ve druhé půli už se jim přeci jen podařilo odskočit a nakoenc mohli slavit důležité vítězství za tři body. Bukovany padly v poměru 1:3. Tabulka tak začíná konečně nabírat jesnější obrysy a maličko se to zamotává jen v boji o třetí místo. Svatava je jasně první a čtyři kola před koncem má šestibodový náskok. Druhý Rychnov má pak na druhém místě čtyři body k dobru na poslední dvojici. O třetí místo si to tak pravděpodobně rozadjí Bukovany a Oloví. Ty si to už příští víkend rozdají ve vzájemném souboji mezi sebou a vítěz by se pak mohl zase přiblížit druhému Rychnovu, který narazí na Svatavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany se po rychlém inkasování dokázaly oklepat

Svatava začla zápas skvěle, na soupeře vlétla a už ve třetí minutě se mohla radovat z gólu Jana Třísky. Stačila jí tak jen malá chvilka, aby se dostala k potřebnému vedení, které jí mělo dodat klid. Zdálo se, že se vše bude vyvýjet podle očekávání už od začátku. Jenže to byl omyl. Bukovany se rozhodně nehodlaly vzdát tak lacino. Rychle se oklepaly a zanedlouho už byly Svatavě rovnocenným souepřem. Hrály výborně a postupně začaly dokonce vystrkovat drápky a dostávat soupeře trochu i pod tlak. Svatava možná příli brzy polevila, a podcenila tak souepře. Bukovany tak dokázaly v pětadvacáté minutě dostat balón konečně do sítě, když míč propadl až k Davidu Peřinovi, který jej zametl do sítě. A tak se začínalo zase od začátku. Svatava pochopila, že musí ještě o body určitě zabojovat, začala vyrovnávat hru a oba týmy se zodpovědným výkonem tak trochu oťukávaly. Trefit už se ale nedokázal do kocne půle nikdo, a tak se odcházelo do šaten za nic neříkájícího remízového stavu.

Svatava zodpovědným výkonem Bukovany přehrála

Ve druhé půli už hrála Svatava velmi chytře. Zodpovědně bránila, hodně držela balón a snažila se opatrně prokousávat do soupeřovy branky. Bukovany jakoby tempo znudilo, koncentrace možná i trochu ovadla, a tak se domácí dostávali stále více k šancím, až jedné z nich využil v osmapadesáté minutě David Juhár. To Bukovany ještě dokázalo ale trochu vyhecovat, a tak se hosté pokusily ještě rychle do zápasu vrátit, ale Svatava hrála dobře, téměř k ničemu je nepustila, takže hosté zase pomalu odpadali, až se domácím podařilo vsítit znovu, když se podruhé trefil Jan Tříska. Pak už se zápas v podstatě jen dohrával. Domácí měli vše pod kontrolou, Bukovany se smířily s porážkou a nic zajímavého už se nestalo. Všechny body zůstaly ve Svatavě.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Celkem vyrovnaný zápas, ale my jsme si asi šli za výhrou trochu více, proto jsme si body zasloužili. Celkově to byl ale průměrný výkon, nic, zač bych měl kohokoli chválit. Sezónu už v podstatě spíše jen dohráváme a je to vidět.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Zápas se mi hodnotí těžko. Opět jsme si jej prohráli vlastními chybami a nepozorností. Mírnou omluvou byla z naší strany hodně oslabená sestava, ale i tak jde hodně vidět, že už všem chybí chuť do fotbalu tím, že o nic nejde. Ten fotbal už nemá žádnou úroveň.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - J. Tříska [-] , P. Popovič [-] (54. V. Jílek [-] ) , L. Pech [-] , T. Pippenbacher [-] , R. Holub [-] , M. Šváb [-] , R. Šalka [-] (78. P. Harvalík [-] ) , D. Juhár [-] , M. Kasl [-] , P. Roth [-]

TJ Baník Bukovany
P. Bandurič [-] - J. Saska [-] , D. Peřina [-] (31. K. Černý [-] ) , M. Hamouz [-] , J. Bauchner [-] , Z. Repík [-] , J. Kukla [-] , V. Csorba [-] , P. Pařil [-] , F. Žába [-] , L. Seman [-]

ŽK: 74. L. Pech .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FURIŠ René - VETCHÝ Jan (N), ZRONEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku